Με «σβηστές τις μηχανές» Ο ΠΑΟΚ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

...δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανθρακικό και με γκολ των Μαλεζά, Σορλέν και Λίνο, πήρε την νίκη με 3-0 Γιάννης Γεράκης (6 Μαρτίου 2010 )


Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό, στο γήπεδο της Τούμπας.
Ανοιχτό ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πολύ νωρίς αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή, καθώς ο Κριστιάνο τραυματίστηκε (13’) και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Την θέση του πήρε ο Εντίνιο. Στο 14΄, ο Πανθρακικός απείλησε, όταν ο Καζάκης πήρε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Χαλκιά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ απάντησε με .....

τον ίδιο τρόπο. Ο Πάμπλο Γκαρσία, εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαλεζάς έπιασε γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Καζάκης έγινε για δεύτερη φορά απειλητικός στο 21΄, όταν ο Ρομπέρ εκτέλεσε φάουλ, , ο Καζάκης πήρε την κεφαλιά αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Έπειτα από φάουλ, ο Ίβιτς βρήκε πολύ ωραία με το κεφάλι τον Μουσλίμοβιτς, αυτός έκανε την προβολή, ο Ρόκα απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά στην επαναφορά ο Μαλεζάς με γυριστό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 31΄, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι «ξεχύθηκαν» στην αντεπίθεση, ο Μουσλίμοβιτς έδωσε στον Ίβιτς, αυτός με την σειρά του στον Εντίνιο, αλλά το σουτ του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρόκα. Η ομάδα του Σάντος πίεζε και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Ο Σνάουτσνερ έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Ρόκα έκανε λάθος έξοδο, ο Σορλέν το εκμεταλλεύτηκε και σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ θέλησε να κλειδώσει την νίκη. Ωστόσο, ο Πανθρακικός απείλησε στο 70΄. Ο Ρομπέρ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μπέλεκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Ίβιτς κόπηκε από τον Ρόκα σε τετ-α-τετ, ενώ στη συνέχεια ο Εντίνιο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή για να κοπεί από πόδια αμυντικών. Στο 76΄, ο Πανθρακικός «άγγιξε» την μείωση του σκορ. Ο Παπουλής, αρχικά, έκανε το πλασέ αλλά ο Χαλκιάς απέκρουσε, ενώ στην συνέχεια και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας σταμάτησε και το πλασέ του Μπέλεκ. Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ έκανε τρία τα τέρματά του. Ο Σορλέν συνεργάστηκε ωραία με τον Λίνο και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 89΄, ο Πάμπλο Γκαρσία επιχείρησε φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ και ο Ρόκα έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Κριστιάνο (14' λ.τ. Εντίνιο, 73' Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (84' Ιβιτς), Σορλέν, Μουσλίμοβιτς.
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Σακελλαρίου, Άλβες, Μπελέκ, Ρομπέρ, Ματεντζίδης (67' Ολίσε), Ιασωνίδης, Παπουλής, Αργυρίου, Λόπες, Καζάκης (85' Μπουσινάκης).(ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks