Νίκη «ανάσα» για την ΑΕΛ με 1-0 επι της ΑΕΚ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η Λάρισα κέρδισε καθαρά την ΑΕΚ με 1-0, με σκόρερ τον Μπλάζεκ στο 55ο λεπτό Ηλίας Παναγιωτίδης (6 Μαρτίου 2010)
(ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)


Νίκη «ανάσα» πέτυχε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 1-0 επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Το νικηφόρο τέρμα που έφερε τους «βυσσινί» στους 27 βαθμούς, πέτυχε ο κορυφαίος της αναμέτρησης Μπλάζεκ στο 55ο λεπτό.
Το Αλκαζάρ ήταν κατάμεστο για πρώτη φορά φέτος, καθώς οι οπαδοί των «βυσσινί» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και των παικτών, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του κάμπου με μεγάλη θέρμη. Οι Θεσσαλοί, αν και παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, ήταν αυτοί που έφτασαν πολλές φορές με αξιώσεις απέναντι από τον Σάχα. Ωστόσο, από τη μία τα δοκάρια, από την άλλη ο Αργεντινός γκολκίπερ της «ένωσης», κράτησαν τον δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Παίζοντας με μοναδικό προωθημένο τον Ντάνιελ Κουζέν, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο χορτάρι κι έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζεκ στο 6’.
Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 55’, με τον κορυφαίο τους, Γιαν Μπλάζεκ να παίρνει την μπάλα από τον Ρομέου και με συρτό διαγώνιο πλασέ να ανοίγει το σκορ μέσα σε αποθέωση.
Παρά το προβάδισμά τους, οι γηπεδούχοι κυνήγησαν και το δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» το ματς, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Σάχα. Η «ένωση» από την άλλη δεν κατάφερε να βρεθεί με αξιώσεις απέναντι από τον Βιέρα και δικαιολογημένα έφυγε με άδεια χέρια από τη θεσσαλική πόλη.
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Κίτρινες: Μπλάζεκ, Νταμπίζας, Ρομέου - Αραούχο, Γιάχιτς, Σκόκο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς
ΛΑΡΙΣΑ (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης (50' Τουάμα), Νταμπίζας, Κυριακίδης, Κουζέν, Μετίν (81' Ιγκλέσιας), Ρομέου, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (68' λ.τ. Σκάτσελ).
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ (66' Νέμεθ), Μαντούκα (62' Χέρσι), Γιάχιτς, Μάκος (77' λ.τ. Λεονάρντο), Καράμπελας, Μπλάνκο, Σκόκο. 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks