Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας Τα "βλέμματα" στην Λεπτοκαρυά

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010


ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
(pierikoiantilaloi.gr)
Μάχη για την "πεντάδα" στην Καρίτσα
Το ντέρμπι κορυφής στην Λεπτοκαρυά μεταξύ του τοπικού Ολύμπου και της Ακαδημίας Πλαταμώνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί και ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων θα βάλει "φωτιά" στην κορυφή μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στην Καρίτσα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Γ. Ολύμπιο Λόφου σε μια μάχη για την καλύτερη θέση στην προνομιούχο πεντάδα των πλέι - οφ. Σ' ένα ακόμη ντέρμπι, τοπικό αυτή τη φορά στο Αιγίνιο, ο Αιγινιακός φιλοξενεί τον Αριστοτέλη Καταχά. Η Α.Ε. Δρυάνιστα και η Πίνδος Α. Αγιάννη παίζουν εντός έδρας με Δόξα Μοσχοχωρίου και Μεθώνη αντίστοιχα και αναμένεται εύκολα - δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Κοντά στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη είναι ο Ερμής Εξοχής που υποδέχεται τον Όλυμπο Βροντούς. Ενδεχόμενη επιτυχία θα κρατήσει "ζωντανή" την ομάδα της Εξοχής στη μάχη της παραμονής.

Αμφίρροποι αγώνες με ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους είναι οι συναντήσεις Θερμαϊκός Κορινού - Απόλλων Λιτοχώρου και Αναγέννηση Σφενδάμης - Δίας Δίου.

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν την Κυριακή στις 15:30 μ.μ.
http://athlitikipierias.blogspot.com/


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks