Β' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας Άρης Κοκκινοπλιτών - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.03.2010
pierikoiantilaloi.gr
Το ζευγάρι που ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική
Η συνάντηση του Άρη Κοκκινοπλιτών με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είναι αυτή που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Ευκαιρία για τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟ Κ. Μηλιάς αγωνίζεται στον Κολινδρό με την τοπική Αναγέννηση, στοχεύοντας στη νίκη που θα διατηρήσει την διαφορά των τριών βαθμών από τον τρίτο Καλλιθεακό ο οποίος φιλοξενεί τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και εύκολα - δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει.

Στον Αρωνά η Ελπίδα Ανδρομάχης κοντράρεται με τον Πιερικό σ' ένα δυνατό παιχνίδι, ενώ η 25η Μαρτίου "παίρνει" το τρίποντο από τον Διγενή Αλωνίων.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι ο στόχος του Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα καθώς υποδέχεται τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, όπως και του Πιερικού Κ. Αγιάννη με τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου.

Οι Μακεδόνες Πιερίων αγωνίζονται στην Ρητίνη με αντίπαλο την Ελπίδα Κατερίνης.
Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στις 15:30 μ.μ.
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks