Εύκολη νίκη του Αγροτικού Αστέρα με 2-0 επί της ρόδου

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Σαββατο 6-3-2010
Η φάση του πρώτου γκολ που πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας O Αγροτικός Αστέρας αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας και κέρδισε με 2-0 το παιχνίδι με τη Ρόδο με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Καλύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, απογοήτευσαν με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι νησιώτες.
Οι "σταχυοφόροι" άνοιξαν το σκορ στο 22' με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Στογιάννη, όμως από το 40' υποχρεώθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ν. Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Στεφανίδης με σουτ κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Στογιάννη θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτησης νίκης.
Η Ρόδος δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα στα λεπτά που απέμεναν τους γηπεδούχους, οι οποίοι διατήρησαν με σχετική ευκολία τη νίκη μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Ιντι (46' Σκλιοπίδης), Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφσκι (88' Καθάριος), Τσουκαλίδης, Στεφανίδης, Τσούκλης (70' Mπεκιάρης), Ν. Παπαδόπουλος, Κούτσης, Χασιώτης.
Ρόδος (Ράινερ Μάουρερ): Στογιάννης, Πελέκης, Στ. Καντιμοίρης (58' Οξύζογλου), Βίγιαρ, Καλλιμάνης, Παπαδημήτρης (79' Τριχιάς), Βεργώνης, Γ. Καντιμοίρης, Ιράλα, Λάζετιτς. Κακλαμάνος.
http://www.novasports.gr/soccer/bnational/default.asp?aid=203688-  ... Φώτης Κωνσταντίνου
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks