H γυναίκα... πίσω από τον Κούπερ Η σύζυγος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Σύνθια Μασάντι, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα "Αθλητικά Νέα"

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-2-2010
Με αφορμή τις 100 ημέρες του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο του Άρη, τα «Αθλητικά Νέα» επικοινώνησαν με τη σύζυγο του, προκειμένου να μάθουμε… από πρώτο χέρι τι είδους άνθρωπος είναι ο 54χρονος προπονητής, αλλά και τι έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής στην οικογένεια του, αναφορικά με την εμπειρία του στη Θεσσαλονίκη. Εντοπίσαμε τη Σύνθια στη Μαγιόρκα της Ισπανίας όπου διαμένει μόνιμα μαζί με τα παιδιά της οικογένειας Κούπερ, τον 23χρονο Σαντιάγκο και τις 22χρονες Αγουστίνα και Εμιλία. Ευγενική και ευδιάθετη, δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για την Ελλάδα, τον Άρη και φυσικά τον άντρα της, τον οποίο πάντα παρακινεί για το καλύτερο καθώς ξέρει ότι το πάθος του για το ποδόσφαιρο είναι τεράστιο…
-Ποιες είναι οι εντυπώσεις του κ. Κούπερ από αυτές τις πρώτες 100 μέρες του στη Θεσσαλονίκη; Τι σας έχει πει;
«Είναι πολύ ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη. Νιώθει χαρούμενος. Μου έχει μεταφέρει τα καλύτερα και πραγματικά χαίρομαι που περνάει καλά και νιώθει άνετα με τη δουλειά και τη ζωή του. Περιμένει εμένα και τα παιδιά να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη την άνοιξη, όταν ξέρουμε ότι ο καιρός στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι τώρα»
-Έχετε επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη;
«Εγώ και τα παιδιά μας βρεθήκαμε στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο και περάσαμε πολύ καλά. Βέβαια, εγώ γνώριζα την Ελλάδα από μικρή, αν και δεν είχα τότε την ευκαιρία να την επισκεφτώ. Ξέρω ότι οι Έλληνες είναι «ανοιχτοί» άνθρωποι και πολύ φιλόξενοι»
-Υπάρχει περίπτωση να ζήσετε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον κ. Κούπερ;
«Είναι απίθανο να εγκατασταθούμε εγώ και τα παιδιά μας στη Θεσσαλονίκη τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθότι και τα τρία έχουν υποχρεώσεις με τις σπουδές τους. Οπότε, προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορούμε να μείνουμε μόνιμα με τον Έκτορ στην Ελλάδα. Πάντως, έχουμε σκοπό να τον επισκεπτόμαστε όσο το δυνατόν πιο συχνά»
-Πως είναι ο άνθρωπος Έκτορ Κούπερ;
«Είναι απίστευτος τόσο σαν άνθρωπος, όσο και σαν επαγγελματίας. Λατρεύει τη δουλειά του και γι’ αυτό ζούμε χωριστά. Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο είναι κάτι που κάνει με τρέλα. Είναι το πάθος του γι’ αυτό και τον παρακινώ να το συνεχίσει»


«Πάθος για τον Αρη»

-Τι σας έχει μεταφέρει για τον Άρη;
«Όταν μιλάει για τον Άρη, καταλαβαίνω ότι μιλάει με πάθος. Μου έχει πει ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία περιβάλλεται με πολλή αγάπη από τους οπαδούς της. Έχει ποδοσφαιριστές με διάθεση για δουλειά. Υπάρχει όραμα και φιλοδοξίες για σπουδαία πράγματα»
-Γνωρίζετε κάτι για τον κόσμο της ομάδας;
«Μα φυσικά. Ο Έκτορ μου έχει μεταφέρει τα καλύτερα για τους οπαδούς του Άρη. Μου έχει πει ότι είναι απίστευτοι. Έχουν πάθος για το ποδόσφαιρο και αυτό μπόρεσα να το καταλάβω εύκολα μέσω του ίντερνετ. Είδα το βίντεο από τον αγώνα με την Μπόκα και πραγματικά αυτή η ατμόσφαιρα είναι ανεπανάληπτη»
-Ο Άρης έχει μεγάλους στόχους. Θα θέλατε να κάνετε μια ευχή;
«Του εύχομαι να κατακτήσει με τον Άρη το Κύπελλο Ελλάδας και να καταφέρει να κερδίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Europa League. Είναι μεγάλη του επιδίωξη να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ξέρω ότι είναι σχετικά δύσκολο για φέτος. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά ο Άρης με τον Έκτορ θα είναι ακόμη καλύτερος» 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks