Πιερικός - Επιστρέφει ο Ολγκίν

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.02.2010
Κανονικά προπονήθηκε ο Μαρσέλο Πέντα
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις 11:00 συνέχισε την προετοιμασία του η ομάδα του Πιερικού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό.
Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι πως ο Μαρσέλο Πέντα "έβγαλε" χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Κορυδαλιώτης τεχνικός θα έχει στο Κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι και τον Ολγκίν. Ο Αργεντίνος φορ εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.
[Η χθεσινή προπόνηση
Η χθεσινή προπόνηση στην οποία δεν πήραν μέρος οι νεαροί Τόσκας - Τσιντώτας (ο πρώτος σε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, ο δεύτερος είναι μαθητής), ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής - κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ταχύτητας και εικοσάλεπτο δίτερμα.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα στις 14:30 με προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού ΟΑΚΑ Κατερίνης, ενώ η διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη ύστερα από την νίκη και κυρίως την εμφάνιση στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks