Βλέπει και Βαλμπουενά (VIDEO)

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 14 Ιανουαρίου 2010


Την περίπτωση του 25χρονου Γάλλου ποδοσφαιριστή εξετάζουν στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι φέρονται να έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τους Μαρσεγέζους για τον Βαλμπουενά που δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάν για την συνέχεια.
Εδώ καιρό ο Βαλμπουενά βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή και κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί δηλώσεις του εκπροσώπου του ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να συνεχίσει στο "Βελοντρόμ" την καριέρα του. Μάλιστα δημοσιεύματα στον Τύπου ανάφεραν τότε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό ανάμεσα στους ενδιαφέρομενους μαζί με άλλες ομάδες από την Γερμανία και την Τουρκία.
Τότε οι πράσινοι δεν είχαν δείξει κανένα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη διότι ήταν άλλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και επιπλέον ήταν και παραμένει προτεραιότητα η απόκτησή ενός κεντρικού αμυντικού.
Το γεγονός, όμως, ότι ο Νίκος Νιόπλιας δε θα έλεγε όχι στην ενίσχυση και της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι άλλαξε το μεταγραφικό σχεδιαμό του Παναθηναϊκού και έφερε το όνομα του ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ στο προσκήνιο.
Οι ετήσιες αποδοχές του Βαλμπουενά φθάνουν το 1,4 εκατομμύρια ευρώ και έτσι οι πράσινοι ελπίζουν ότι καλύπτοντας το μισό του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορέσουν να τον πείσουν να φορέσει την πράσινη φανέλα ως δανεικός.
Όσο για το εμπόδιο των Μαρσεγέζων, οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο ομάδων μετά τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ θα αποτελέσουν το κλειδί για να αποσπάσει το Τριφύλλι το... "oui" των Γάλλων τοποθετώντας στην συμφωνία μία ρήτρα περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ. (ΠΗΓΗ)
Παρακολουθήστε ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Γάλλο μέσο:




http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks