Μήνυση για... υπερβολική ταχύτητα

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010


O Γιούρκας Σεϊταρίδης σε προσπάθειά του κόντρα στον Πανιώνιο Η αγάπη του Γιούρκα Σεϊταρίδη για την ταχύτητα, ενδέχεται να του... κοστίσει ακριβά. Ο διεθνής αμυντικός μπορεί να μην έπεσε σε κάποιο μπλόκο της ελληνικής αστυνομίας, ωστόσο έπεσε στις... δαγκάνες του προέδρου της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών, Γρηγόρη Μαυράκη!
Οι δηλώσεις του Σεϊταρίδη σε μηνιαίο περιοδικό, όπου αποκάλυψε ότι κάλυψε τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη συνολικής απόστασης 540 χλμ. σε 3 ώρες (!), αναπτύσσοντας ταχύτητα έως και 358 χλμ./ώρα (!) ήταν η αφορμή για να καταθέσει ο κ. Μαυράκης εναντίον του μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
"Έπιασα 358 km/h γυρνώντας από τη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές εβδομάδες. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου αποθηκεύει τη μέγιστη ταχύτητα. Δεν κατάλαβα με πόσα πήγαινα, ούτε και πρόλαβα να κοιτάξω το κοντέρ. Ξεκίνησε για πλάκα, όταν ένας τύπος με προσπέρασε με τη μηχανή του κάνοντας σούζα, ενώ πήγαινα με 265 χιλιόμετρα! Εκεί άρχισε μια άτυπη "κόντρα", που με έκανε να ξεχαστώ... Τρομερή αδρεναλίνη... Έκανα Αθήνα - Θεσσαλονίκη ακριβώς σε τρεις ώρες"!
Στη συγκεκριμένη μηνυτήρια αναφορά ο πρόεδρος της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών εξηγεί πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού, με τις δηλώσεις του, προβάλλει αρνητικά πρότυπα στη νεολαία και "προωθούν ένα κοινωνικό πρότυπο απαξίωσης της οδικής συμπεριφοράς".
(ΠΗΓΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks