ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μ.μ. Πιερικός Αρχέλαος - Κεραυνός Αιγίου Όλοι ραντεβού εκεί

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010                                                                

● Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου και όλα τα βλέμματα των μπασκετικών φιλάθλων είναι στραμμένα στην πολύ καλή, μέχρι τώρα, πορεία του Πιερικού Αρχελάου. Χάρη στην εκδηλωτική αγάπη τους και στις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών και του προπονητή, η κατερινιώτικη ομάδα φιγουράρει στη πρώτη θέση με 10 νίκες και  2 ήττες. Η εικόνα είναι πολύ ευχάριστη, οι προπονήσεις λίαν εντατικές και το μέλλον με τους ρυθμούς αυτούς, ευοίωνο. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπάσκετ στην πόλη μας αυξάνεται και είναι λογικό αυτό. Θυμίζει και τις τότε καλές εποχές, όπως το 1982.
Γι΄ αυτό την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανένας φίλος του αθλήματος από το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνη.
Ενημερωτικά, ο φιλοξενούμενος Κεραυνός Άργους έχει 4 νίκες, 7 ήττες και 1 μηδενισμό.
● Για τον παραπάνω αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιγνίδι με μια ομάδα που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα τη νίκη. Έχει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή που τον ξέρω από παλιά. Το παιγνίδι είναι επικίνδυνο και εμείς κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Η προηγούμενη αγωνιστική επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».
● Σε τέσσερα πρωταθλήματα συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες είναι οι εξής:
-                     Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Σάββατο 16.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 20,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – Αναγέννηση Λιτοχώρου.
-                     Εφηβικό - Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 17.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΑΕ Βατανιακός Σάρισσα - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
-                     Γυναικών / Α΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Κυριακή 17.1.2010, γυμναστήριο Έδεσσας, ώρα 16,00 / ΑΟΚ Έδεσσας - Πιερικός Αρχέλαος και

-                     Νεανίδων - Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 16.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / Πιερικός Αρχέλαος – ΦΟ Αριδαίας.

 ● Και τέλος, τα καθιερωμένα νέα από το χώρο της διαιτησίας. □ Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης έκοψε την καθιερωμένη πίτα. □ Ήταν εκεί και αντιπροσωπεία της ΟΔΚΕ. □ Όπως και η ΚΕΔ με τον προέδρό της κ. Στέλιο Συμεωνίδη. □ Εκεί, τιμήθηκαν ο βετεράνος διαιτητής κ. Παναγιώτης Θεσσαλονίκης, καθώς και οι κ.κ. Δέδες, Τσαουσίδης, Κυμιατζής και Νικηφορίδης που εγκατέλειψαν την ενεργό διαιτητική δράση. □ Στο τέλος του πρώτου γύρου της Α1 θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα τα τεστ για όσους διαιτητές δεν τα πέρασαν στο σεμινάριο του Βόλου.
ΦΩΤΟ:


1. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Όρθιοι από αριστερά: Γαλάνης (προπονητής), Νίτσιος, Τσουκ, Γκέρος, Ψαρόπουλος, Θεολόγου, Ράπτης, Γκογκίδης, Χρηστίδης (team manager) και Κουλακιώτης (βοηθός προπονητή). Καθιστοί: Μόρφης, Τσαϊτουρίδης, Βίλλας, Δαμαλής, Ροδοστόγλου, Μητσάκης και Παπαμιχαήλ.(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks