Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τους Νέους "Πέταξαν" δύο πολύτιμους βαθμούς - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Τρικάλων - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας 1 - 1

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 14-1-2010


Σαν μαγική εικόνα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το ισόπαλο αποτέλεσμα (1 - 1) στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων όπου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Πιερίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει την τρίτη νίκη της και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Η γηπεδούχος ομάδα των Τρικάλων στην μοναδική της επίσκεψη στα καρέ της εστίας του Παπανικολάου κατάφερε να σκοράρει, ενώ η ομάδα μας δημιούργησε σωρεία ευκαιριών που δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει.
Φάσεις και γκολ
Στο 19' ο Μπουζούκης σούταρε δυνατά όμως ο Λαφαζάνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 35' το σουτ του Χρυσόπουλου απέκρουσε πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Φορτούνης και στην επαναφορά ο Ντόσης σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Λαφαζάνη από πλεονεκτική θέση, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο 41' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσόπουλου, ο Παπαδιαμαντής έκανε την προβολή όμως ο πεσμένος στο έδαφος Λαφαζάνης απομάκρυνε ενστικτωδώς λίγο πριν την γραμμή του τέρματος.
Στο 45' η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε όταν ο Ντόσης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια - δεξιά και ο Ζανέτας σωστά τοποθετημένος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0 - 1.
Στο 60' ο Πατσάς κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή και από κοντά ισοφάρισε σε 1 - 1.
Στο 67' ο Ντόσης σέντραρε όμως ο Καραγκούνης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, καθώς έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Λαφατζάνη.
Στην συνέχεια οι παίκτες μας πίεσαν τους γηπεδούχους, που απομάκρυναν την μπάλα όπως - όπως και κράτησαν το τελικό 1 - 1 που αδικεί τους Νέους της Ε.Π.Σ. Πιερίας από την εμφάνισή τους μέσα στο γήπεδο.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μπουμασόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αρχοντή και Αναστασίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Λαφαζάνης, Παπαγιαννόπουλος, Γρατσάνης, Φορτούνης, Γκούμπλιας, Σκόνδρας (56' Πάτσας), Ζαχαράκης, Πλιάτσικας, Τσακνής, Τεντολούρης (75' Δαλκοφώκης), Ευθυμίου (65' Ζαφείρας).
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Παπανικολάου, Παπαδιαμαντής, Ζυγόπουλος, Ζανέτας, Ν. Σαββίδης, Μπουζούκης, Χρυσόπουλος, Μπαρέκας (84' Μετενίδης), Καρυπίδης (57' Τσιανάκας), Ντόσης, Καραγκούνης.Δ.ΔΗΜ

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks