Τα βρίσκει με Χαλκιά και Γκαρσία – Δυσκολίες με Ίβιτς και Λίνο

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 19 Ιαν, 2010 Από sportdogteam
Τα βρίσκει με Χαλκιά και Γκαρσία – Δυσκολίες με Ίβιτς και Λίνο
Πολύ κοντά στην ανανέωση βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος την καλύτερή του χρονιά με τον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης είχε συνάντηση χθες σε πολύ καλό κλίμα με τον Ζήση Βρύζα και τον Σέρτζιο Κονσεσάιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε η «χρυσή τομή» για την ανανέωση του διεθνούς πορτιέρο για ακόμη δυο χρόνια.
Η οριστική συμφωνία, ωστόσο, θα επικυρωθεί με την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ομάδας.
Το ίδιο θετικά ήταν τα νέα, όπως σας έγραφε από χθες ο sportdog, και για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να ανανέωσει με τη σειρά του για δυο χρόνια. Πάντως, ο Ουρουγουανός αναμένεται να δεχθεί μείωση αποδοχών
Όσον αφορά την περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς χθες δεν υπήρξε συμφωνία και αντίθετα προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Αυτό γιατί ο Σέρβος άσος θέλει διετές συμβόλαιο, ενώ η «ασπρόμαυρη» διοίκηση του προτείνει σε πρώτη φάση μονοετές. Πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει και στο οικονομικό, ωστόσο, οι δυο πλευρές είναι διατεθειμένες να ξανακαθίσουν στο τραπέζι για να τα βρουν.
Τέλος, ο Λίνο θέλει να μείνει αλλά τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ φαίνεται να μην τον ικανοποιούν απόλυτα και ενδεχομένως ο παίκτης να κοιτάξει για άλλες προτάσεις. Αν δε βρει κάτι καλύτερο θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
(αυτή τη στιγμή αμοίβεται με 600 χιλ. ευρώ το χρόνο). 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks