ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δηλώσεις Γαλάνη και Μητσάκη
«Η επιτυχία μιας ομάδας στηρίζεται στο να έχει επιμονή στη δουλειά της - Μια νίκη είναι σημαντική είτε έρχεται με καλή απόδοση, είτε με μέτρια»
Μετά τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη επί του Κεραυνού Αιγίου, ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μητσάκης, δήλωσαν:
Δημήτρης Γαλάνης: «Το Αίγιο λόγω κάποιων τραυματισμών εμφανίστηκε με οκτώ παίκτες στο γήπεδο. Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση γιατί οι συγκεκριμένοι παίκτες ήταν πολύ μαχητικοί. Βάλαμε να παίξουν όλα τα παιδιά και κατά διαστήματα στο α' ημίχρονο, αλλά και στα μέσα του δευτέρου και τρίτου δεκαλέπτου, προσφέραμε και θέαμα. Τώρα ξεκινάει άλλος κύκλος παιχνιδιών. Όταν είσαι ψηλά πρέπει να το διαχειριστείς σωστά και θα πρέπει να έχεις συνέπεια. Ο κόσμος ήταν και πάλι δίπλα μας. Όταν είμαστε πρώτοι, πρέπει να φροντίζουμε να είμαστε πρώτοι σε όλα. Μετά από ένα πάρα πολύ μεγάλο διάστημα είναι η πρώτη χρονιά για την ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό κι αυτό είναι κάτι που η ομάδα το βιώνει τώρα, είτε σαν διοίκηση, είτε σαν παίκτες, είτε σαν παράγοντες, είτε σαν φίλαθλοι. Ο κόσμος δεν πρέπει να νομίζει ότι ο αγώνας για τη δικαίωση θα είναι εύκολος. Πρέπει να έχει υπομονή, να έχει ανοχή και να υποστηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα. Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα εξαιτίας των δυνατών εδρών, καθώς και του γεγονότος ότι πολλοί παίκτες τώρα μαθαίνουν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο κι έτσι η απόδοσή τους έχει σκαμπανεβάσματα. Η επιτυχία μιας ομάδας στηρίζεται στο να έχει επιμονή στη δουλειά της».
Γιάννης Μητσάκης: «Μια νίκη είναι σημαντική είτε έρχεται με καλή απόδοση, είτε με μέτρια. Σημασία έχει ότι κερδίζουμε, παραμένουμε πρώτοι κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε τις άλλες ομάδες σε διαφορά και να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι μέσα από την προπόνηση. Ο κόσμος είναι καλό να έρχεται, έτσι όπως κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε να μας υποστηρίζει, να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, να βλέπουμε κι εμείς ότι δεν παίζουμε σε άδειο γήπεδο, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση σε μια κακή μας εμφάνιση. Ο επόμενος αντίπαλός μας, η ΑΕΚ Άργους, άρχισε καλά, όμως έχει μια κοιλιά με δυο ήττες μετά τις γιορτές. Στόχος μας είναι η νίκη και σε αυτό τον αγώνα».
ΦΩΤΟ:
1. Ο Δημήτρης Γαλάνης.

 
2. Ο Γιάννης Μητσάκης.



FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks