ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, υπήρχε πολύ μεγάλο πάθος και από τις δυο ομάδες, από μας για να κλείσουμε το γύρο όπως ακριβώς πήγαμε μέχρι τώρα και από τον Πιερικό για να καταφέρει να μπει στα play off. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, με πολύ καλή κυκλοφορία, είχαμε και φάσεις που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα πιο εύκολα. Ο Πιερικός ήταν πάρα πολύ δυνατός στο ξεκίνημα, μας δυσκόλεψε αφάνταστα σε όλες τις στημένες φάσεις. Είναι ψηλή και δυνατή ομάδα και έφερνε τη μπάλα στην περιοχή μας όπου ήταν το πλεονέκτημά του, κι εμείς προσπαθούσαμε βάζοντας τη μπάλα κάτω να βγούμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Βάλαμε δυο καθαρότατα γκολ. Υπάρχουν δυο περιπτώσεις πέναλτι, μια υπέρ μας και μια εις βάρος μας, πρέπει να τις δω στην τηλεόραση για να εκφέρω γνώμη. Κλείνουμε το γύρο με 40 βαθμούς, μια πολύ σημαντική συγκομιδή και βέβαια έχουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι τη Δευτέρα με το Βόλο όπου πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για το καλύτερο. Εύχομαι στο φίλο Σούλη και στον Πιερικό να πετύχουν τους στόχους τους. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Κέρκυρας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και νίκη που πέτυχαν μέσα σε μια πάρα πολύ δυνατή έδρα.




Διευκρινιστική απάντηση Τεννέ για τα πέναλτι: Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ολγκίν, ήμουν κοντά. Δεν είδα τη φάση του Γκουγκουλιά ήμουν μακριά. Δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει χέρι σε σουτ δικό μας (αναφέρεται σε φάση του 1').
Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα γιατί για μένα έχει ήδη ανέβει στη Super League, γιατί έχει και καλό προπονητή και καλή ομάδα αλλά έχει και όλα τα άλλα που χρειάζεται μια ομάδα Β' Εθνικής για να ανεβεί. Όσο για το παιχνίδι, νομίζω ότι στο α' μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2 και 3 γκολ. Έγινε καθαρό πέναλτι στο 46' στον Ολγκίν, και στις καθυστερήσεις, στον Γκουγκουλιά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ο διαιτητής έκανε ό,τι έπρεπε για να κερδίσει η Κέρκυρα. Έτσι είναι η Β' Εθνική. Το είπα και με τον Παναθηναϊκό απαντώντας πως ο Πιερικός δεν είναι εκεί ψηλά. Τι να κάνουμε; Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να με καλέσουν τώρα που τα λέω, αλλά έτσι είναι. Ο ίδιος διαιτητής με είχε παίξει και με το Αιγάλεω και το 2-0 το έκανε 2-2. Δε θέλω να μειώσω καθόλου τον κ. Τεννέ που πιστεύω ότι είναι καλός και αξιόλογος προπονητής. Μακάρι να έπαιρνα κι εγώ αυτά τα σφυρίγματα. Τώρα θα παλέψουμε για να ξεφύγουμε από την κάτω ζώνη. Είναι κρίμα για τον Πιερικό και για τους παίκτες, και για τον προπονητή και για τον Πρόεδρο και Ανιπρόεδρο και για τον κόσμο του Πιερικού.



(Σχόλιο δημοσιογράφου: "Βγάζετε μια πικρία")
Απάντηση Παπαδόπουλου: Τι να κάνω εγώ; Να μπω να σφυρίζω εγώ; Το πέναλτι τι έγινε που δε μας το έδωσε; Μπορεί και να μην το είδε. Όλοι κάνουμε λάθη. Το πρώτο σφύριγμα που πήραμε στο 2ο ημίχρονο ήταν στο 70'. Το πρώτο γκολ της Κέρκυρας, ωραίο γκολ, με κάθετη πάσα, είναι φάουλ στον Ολγκίν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Κέρκυρα. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια κι εμείς. Δε μπορούμε, το βλέπετε κι εσείς. Θέλει μεγάλη προσπάθεια γιατί αν απογοητευτούμε θα έχουμε πρόβλημα. Θέλαμε να κλείσουμε με 25 πόντους τον α' γύρο. Είμαι στα 11 παιχνίδια με τα παιδιά. Γιατί να μη μαζεύαμε 32-33 στο β' γύρο και να ήμασταν στην εξάδα με πολύ καλό πλασάρισμα. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.(από katerinisport)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks