Μετράει ώρες!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μετράει ώρες!

ΤΡΙΤΗ 19 Ιαν, 2010 Από sportdogteam
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΝ ΖΙΚΟ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.-
Εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΟλυμπιακόΖίκο, αφού φαίνεται ότι η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη αποφασίσει την αποχώρηση του Βραζιλιάνου προπονητή.
Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας, με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο να ανακοινώνει στον 56χρονο τεχνικό την απόφαση των «ερυθρόλευκων», πριν από τη σημερινή προπόνηση. Κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να γυμνάσει ξανά τους πρωταθλητές ο Ζίκο.
Το μόνο που μένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών σχετικά με την αποζημίωση, η οποία αναμένεται να φτάσει το ένα εκ. ευρώ.
Λέγεται, μάλιστα, ότι η πληροφορία που υπάρχει από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν διασταυρώθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να μην μάθει τις εξελίξεις από τις εφημερίδες ο Ζίκο σήμερα το πρωί!
Με Μπάντοβιτς εναντίον του ΠΑΟΚ
Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές κοντά στη διοίκηση, αναφέρουν ότι η ομάδα θα πορευτεί το πρώτο διάστημα με τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη στο «τιμόνι» της. Εξάλλου, ο Γιουγκοσλάβος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή, σε αντίθεση με τον Νινιάδη.
Την ίδια ώρα, που τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, ως υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον Ζίκο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας από αυτούς, όπως και ο Μάριο Μπερέτα που είχε ακουστεί και την άνοιξη του 2008.
Το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, είναι η ομάδα να πορευτεί με τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να παρθούν οι όποιες αποφάσεις. Ειδικά αν δύο σκάουτερ καταφέρουν να αλλάξουν άμεσα το κλίμα στην ομάδα και την αγωνιστική της εικόνα και έρθουν εξ' αρχής θετικά αποτελέσματα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks