ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010 

 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν κοντά στην προσπάθεια του Πιερικού, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στην Αθήνα. Η δυνατή φωνή και η υποστήριξη των φιλάθλων μας έδωσε για μία ακόμη φορά στους ποδοσφαιριστές την ώθηση για μία μεγαλειώδη εμφάνιση. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική και αξιοπρεπή παρουσία σας στο γήπεδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Συνδέσμους Διαιτητών Χίου, Μεσσηνίας, Αθηνών και Κορίνθου για την άξια εκπροσώπηση των συνδέσμων από τον διαιτητή Γιόχα, τους βοηθούς Αλεξέα και Αργυρό και τον 4ο διαιτητή Δασκαλόπουλο στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την αμερόληπτη αντιμετώπιση των δύο αντιπάλων και την-συνολικά-άψογη διαιτησία της αναμέτρησης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν τόσο στην αποστολή της ομάδας μας όσο και στη διοίκηση, στον αγώνα Κυπέλλου. Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναθηναϊκού καλή συνέχεια τόσο στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks