ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε.
Πλατεία Ελευθερίας 1 Κατερίνη
Τηλ: 23510 47850-1-2
Φάξ: 23510 47853
E-mail: pierikos@otenet.gr
Τ.Κ. 60100
www.pierikos.gr          

Κατερίνη:  15/ 01/ 2010
Δωρεάν προσκλήσεις για τον αγώνα του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου μοίρασε η ΠΑΕ Πιερικός το πρωί της Παρασκευής σε μαθητές της Κατερίνης. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, με το γενικό αρχηγό Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τον έφορο Αχιλλέα Ιωακειμίδη, επισκέφτηκαν το 4ο Γυμνάσιο και το 2ο και 4ο Λύκειο Κατερίνης. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν ενθουσιασμένοι οι μαθητές των σχολείων της. Την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτέλεσαν οι: Μαρτσέλο Πέντα, Ντιέγκο Μαρτίνεζ, Λουτσιάνο Όλγκουιν, Στάντον Φρέντερικς, Σάββας Εξουζίδης, Γιώργος Γκουγκουλιάς, Γιώργος Χατζηζήσης, Σάκης Παντελιάδης, Τάσος Παστός, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Γιώργος Τασίδης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πλαίσια της επίσκεψής τους στα σχολεία είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους μαθητές καθώς επίσης και να μοιράσουν αυτόγραφα.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να βρεθεί κοντά στη νέα γενιά των φιλάθλων της ομάδας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks