Πιερικός - Άρχισε χθες η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κέρκυρα Στην ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε μόνο στον αγώνα με την Κέρκυρα

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010
Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με την πρωτοπόρο Κέρκυρα που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις 18:00.
Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών ήταν προγραμματισμένη, και έγινε, στις δύο το μεσημέρι.

Όπως έχει καθιερώσει ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος είχε ομιλία στους παίκτες του αλλά τη φορά αυτή δεν έκανε καμία αναφορά στο παιχνίδι που έγινε, αυτό με τον Παναθηναϊκό, αλλά αναφέρθηκε μόνο στο σπουδαίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την πρωτοπόρο Κέρκυρα που θα γίνει στην Κατερίνη.
Η μόνη αναφορά που έκανε για το παιχνίδι Κυπέλλου ήταν η αδράνεια που έδειξαν οι παίκτες στα τελευταία λεπτά και δέχτηκε ο Πιερικός το δεύτερο γκολ, ένα γκολ που προήλθε από κάποιο λάθος.
Σούλης Παπαδόπουλος, προπονητής Πιερικού
«Όταν χάνεις σ’ ένα παιχνίδι, χάνεις»
Είναι γεγονός ότι ο Πιερικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκα σαν ίσος προς ίσον.
Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού με την πολύ καλή τους εμφάνιση ξύπνησαν παλιές ευχάριστες αναμνήσεις Πιερικού μεγαλείου και διεκδίκησαν τη νίκη – πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό της τετράλεπτης καθυστέρησης που δόθηκε.
Και όμως παρά την καλή τους απόδοση δεν άκουσαν τα εύσημα από τον προπονητή τους. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έμεινε στην καλή απόδοση αλλά στο ότι η ομάδα έχασε. Χαρακτηριστικά είπε:
«Όταν χάνεις σ’ ένα παιχνίδι, χάνεις».
Έγινε όμως εκτενής αναφορά στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Κέρκυρα και στο παιχνίδι αυτό επικέντρωσε την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές και μεταξύ άλλων είπε:
«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και για μένα είναι ομάδα της Σούπερ Λίγκα έστω και αν μαθηματικά δεν έχει πετύχει την άνοδό της. Όλοι μας όμως βλέπουμε ότι του χρόνου θα είναι μια από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα.
Στο παιχνίδι της Δευτέρας μας δίνεται η ευκαιρία ν’ αποδείξουμε ότι είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα έχουμε δύο σημαντικές απουσίες, δεν παίζουν Μαρτίνεζ και Πέντα αλλά είδαμε στο προχθεσινό παιχνίδι (με Παναθηναϊκό) τρία – τέσσερα παιδιά που έπαιξαν, ότι πήγαν πάρα πολύ καλά και στη συνέχεια θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά από την Πιερία».
Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός
Με την παρουσία όλων των παικτών του, ακόμα και του γάλλου Γκαρά Ντεμπελέ, προπονήθηκε χθες ο Πιερικός αρχίζοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την πρωτοπόρο Κέρκυρα που θα γίνει στην Κατερίνη τη Δευτέρα.
Η αποστολή του Πιερικού επέστρεψε στην Κατερίνη λίγο πριν από τις δύο τα μεσάνυχτα. Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ.
Στο ένα ήταν αυτοί που έπαιξα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που έγινε τη Τετάρτη το απόγευμα και στο άλλο γκρουπ όσοι δεν έπαιξαν ή είχαν μικρής χρονικής διάρκειας συμμετοχή.
Αυτοί που έπαιξαν ακολούθησαν ένα ελαφρό πρόγραμμα ενώ οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα αλλά με ασκήσεις μόνο φυσικής κατάστασης,
Νωρίτερα προπονήθηκαν και οι τρεις Καλλιμάνης, Μανουσαρίδης και Σουλίδης ακολουθώντας και αυτοί άλλο πρόγραμμα.
Εξελίξεις στο θέμα Ντεμπελέ
Ήρθε χθες και προπονήθηκε
Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει κανείς ο Ντεμπελέ παρουσιάστηκε χθες και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Μετά από είκοσι μέρες απουσίας η άδεια που του είχε δοθεί ήταν έξι μέρες, ο Ντεμπελέ επέστρεψε από την πατρίδα του τη Γαλλία παραβιάζοντας την άδεια που του είχε δοθεί κατά πολύ περισσότερο.
Για το θέμα του αναμένονται εξελίξεις και χθες στις επτά αργά το απόγευμα επρόκειτο να συναντηθεί με ανθρώπους της Διοίκησης για το όλο θέμα.
Τι ακριβώς θα συζητούσαν δεν έγινε γνωστό.
Η ΠΑΕ Πιερικός για τον Γκαρά Ντεμπελέ
«Είμαστε δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά του»
Το κλίμα για τον έγχρωμο ποδοσφαιριστή του Πιερικού Γκαρά Ντεμπελέ δεν είναι και το καλύτερο.
Στη ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά του και αυτό συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στις επτά το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός στην οποία είπε τους λόγους της μακρόχρονης απουσίας του λόγω των εορτών.
Σήμερα ή αύριο θα αποφασίσει η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός για το μέλλον του γάλλου επιθετικού.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/    

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks