Γράφει ο Βάνιας Κορωνίδης - Στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Με ποια ομάδα έπαιξε ο Παναθηναϊκός κ. Νιόπλια;

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010
ΑΚΟΥΣΑ αλλά και ΔΙΑΒΑΣΑ τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Νίκου Νιόπλια και κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα.
Δεν ανέφερε ούτε καν το όνομα Πιερικός, την ομάδα δηλαδή που είχε αντίπαλο ο Παναθηναϊκός στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Γιατί τέτοια απαξίωση σε μια ομάδα που έχει γράψει μια πολύ μεγάλη ιστορία στον ελληνικό ποδόσφαιρο κ. Νιόπλια;
Αν δεν γνωρίζετε φροντίστε να το μάθετε κ. Νιόπλια ότι ο Πιερικός είναι από τις επαρχιακές ομάδες που σέβονται και τιμούν όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η Πιερία και ο Πιερικός κ. Νιόπλια να είστε βέβαιος ότι δεν έχουν ανάγκη της όποιας δικής σας αναφοράς στον Πιερικό και το Πιερικό ποδόσφαιρο. Η δεοντολογία όμως του προπονητή μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός, δεν επιτρέπει τέτοια συμπεριφορά όχι μόνο στον Πιερικό αλλά όποιος και αν ήταν  αντίπαλος του Παναθηναϊκού σ’ έναν αγώνα Κυπέλλου μετά μάλιστα την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο αντίπαλός σας κ. Νιόπλια.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε αντίθεση με τον κ. Νιόπλια όχι απλά αναφέρθηκε στον Πιερικό αλλά και τον συνεχάρη για την εμφάνισή του.
Συγκεκριμένα ο κ. Πατέρας είπε:
«… Πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Πιερικός και θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Κατερίνης».
Να δούμε τώρα και τις δηλώσεις του κ. Νιόπλια:
«Αυτά τα παιχνίδια είναι από εκείνα τα παιχνίδια που πρέπει να δώσεις χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά, γιατί είμαστε ομάδα που παίζει συνέχεια και δεν υπάρχει χρόνος για φιλικά. Αυτό έχει ρίσκο, αφού αποκτάς φρεσκάδα, αλλά σίγουρα δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι, ενώ είχαμε καλό ξεκίνημα λόγω της φρεσκάδας από τα παιδιά, μετά την χάσαμε. Ένα μόνο ένα καλό εικοσάλεπτο, αλλά όσο μένει το ματς στην κόψη του ξυραφιού, μπορείς να την πατήσεις.
Ήμασταν καλύτεροι στο τελευταίο εικοσάλεπτο, χάναμε ευκαιρίες, φαινόταν ότι κάποια στιγμή θα πετύχουμε το γκολ. Είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, όλοι το γνωρίζουμε».(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/    

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks