Β' Εθνική: Την Κέρκυρα υποδέχεται τη Δευτέρα ο Πιερικός ( 15/01/2010 )

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2010


Επέστρεψε χθες στις προπονήσεις ο Πιερικός στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου μετά από 5 μέρες απουσίας του στην Αθήνα.
Η ομάδα του Πιερικού που πήρε τα εύσημα όλης της Ελλάδος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο έδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Η εμφάνιση του Πιερικού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν μια ακόμη καλή εμφάνιση σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι της Κατερινιώτικης ομάδας που φέτος τα παει περίφημα μακριά από την έδρα της.
Ηταν μια παρουσία που χρειαζόταν ο Πιερικός σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος απέναντι στον πρωτοπόρο της Σουπερ Λίγκα Παναθηναϊκό μετά τον τεχνητό θόρυβο που πήγαν να δημιουργήσουν εξωαγωνιστικοί παράγοντες προκειμένου να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία του για τη Σούπερ Λίγκα.
Ηταν ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες και ο Πιερικός όρθωσε το ανάστημά του έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές του και υποχρέωσε εχθρούς και φίλους να ομολογήσουν ότι δίκαια συγκαταλέγεται στα φαβορί της Β΄ Εθνικής για την άνοδο στη Λίγκα.


Χθες η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ υπό την καθοδήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου. Στο πρώτο γκρουπ μετείχαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του κυπέλλου και στο δεύτερο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.
Το πρώτο γκρουπ έκανε μετά το καθιερωμένο ζέσταμα αποθεραπεία διάρκειας 2Χ10 λεπτών.
Από το παιχνίδι της Δευτέρας θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μαρτίνες και Πέντα που έχουν συμπληρώσει κάρτες.
Ο Θάνος επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκο.
Ταλαιπωρείται όμως από τους κοιλιακούς και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.
Ενθαρρυντικό ήταν το ντεμπούτο του Κοντέων του νέου αποκτήματος του Πιερικού που πέτυχε μάλιστα και το γκολ της ισοφάρισης με φοβερή κεφαλιά στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός Ρέγιες  δύσκολα θα παίξει με την Κέρκυρα αφού υπάρχει ακόμη το πρόβλημα με την κάρτα του.
Εν τω μεταξύ εμφανίστηκε στην Κατερίνη ο Γάλλος Ντεμπελέ που επέστρεψε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του.
Η συμπεριφορά του εκθετει την ομάδα και ο ερχομός του στην Κατερίνη μετά μάλιστα από απουσία 17 ημερών κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τον ποδοσφαιριστή που πρόσφατα είχε ζητήσει συγνώμη για προηγούμενο παράπτωμά του.
Σήμερα η Διοίκηση θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την περιπτωση του Ντεμπελέ.(Ο.Β)

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks