Ελπίς Ανδρομάχης-Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη 0-0 (βίντεο) - ρεπορτάζ - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

..
Ελπίς Ανδρομάχης-Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη 0-0 (βίντεο)
Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε η Ελπίς Ανδρομάχης στον Πιερικό Αστήρ Κ. Αγιάννη, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Ανδρομάχης Κουσουρή Παναγιώτη (11), που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Highlights: το ασθενοφόρο που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά για να παραλάβει τον άτυχο ποδοσφαιριστή της Ανδρομάχης και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο (ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση), οι φίλαθλοι του Κ. Αγιάννη που συμπαραστάθηκαν για μία ακόμη φορά σε εκτός έδρας αγώνα στην ομάδα τους, η επίμαχη φάση για πέναλτι στον Κατσάρα του Κ. Αγιάννη, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από παίκτες και φιλάθλους των φιλοξενούμενων, σ’ ένα κομβικό σημείο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, το δοκάρι και οι ευκαιρίες κυρίως του Καλαϊτζίδη των φιλοξενούμενων, οι επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Ανδρομάχης και η αδυναμία της επίτευξης γκολ στην τελική προσπάθεια, οι τεχνικές παρεμβάσεις των προπονητών από τον πάγκο
Man of the match: o τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δημητρίου Ν., για τη σταθερή και καταλυτική παρουσία του, με έγκαιρες επεμβάσεις κυρίως στο ψηλό παιχνίδι και συνεχή καθοδήγηση στους συμπαίκτες του και ο αριστερός οπισθοφύλακας των φιλοξενούμενων Χρηστίδης Σ., που επωμίστηκε σε πολλές περιπτώσεις το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης του αρχηγού της Ανδρομάχης Κουσουρή Σ., ξεχώρισαν σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, επιδεικνύοντας χαρακτήρα και διάρκεια υψηλής αγωνιστικής απόδοσης

...

Ελπίς Ανδρομάχης-Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Πάρης Κουσουρής. Στο νοσοκομείο ο παίκτης της Ανδρομάχης

Σοκαρίστηκαν παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι της αναμέτρησης στην Ανδρομάχη μεταξύ της τοπικής Ελπίς και του φιλοξενούμενου Πιερικού Αστήρ Κ. Αγιάννη.


Κι αυτό γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής Πάρης Κουσουρής κατέρρευσε και έμεινε κατάκοιτος στον αγωνιστικό χώρο όταν δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Ο ποδοσφαιριστής της Κατερινιώτικης ομάδας έχει ιστορικό το οποίο προφανώς και έπαιξε το ρόλο του ώστε να συμβεί το γεγονός, αφού σε παλαιότερο του αυτοκινητιστικό ατύχημα, είχε χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και του είχαν τοποθετηθεί ράμματα.
Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παραμένει μέχρι τώρα εκεί ώστε να του γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συνέχεια της κατάστασης του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως του δοθεί εξιτήριο μέχρι το βράδυ χωρίς όμως να αποκλείεται να τον κρατήσουν προληπτικά για μια νύχτα.
Ο πρόεδρος της Ελπίς Ανδρομάχης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Πάρη Κουσουρή και φρόντισε τα πάντα ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει την ανάλογη αντιμετώπιση, ενώ δημοσιοποιήθηκε και ανακοίνωση η οποία του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις εκδηλώσεις της ομάδας:
«Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. οι παίκτες και ο κόσμος της Eλπίς Ανδρομάχης εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή Πάρη Κουσουρή και ταχεία ανάρρωση.
«Πάγωσαν» όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση Ελπίς Ανδρομάχης - Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη όταν είδαν τον ποδοσφαιριστή της Ελπίς να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο!!

Πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο ο Πάρης Κουσουρής

Σε εξάντληση και υπερβολική κούραση οφείλεται τελικά η πτώση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ανδρομάχης Πάρη Κουσουρή.
Οι εξετάσεις έδειξαν υπερκόπωση η οποία οδήγησε στην απώλεια των αισθήσεων την ώρα της μεγάλης προσπάθειας στον αγωνιστικό χώρο.
Τόσο η δύσκολη δουλειά στην καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή της Ελπίς, όσο και οι προπονήσεις με τους αγώνες, φόρτωσαν υπερβολικά τον Πάρη Κουσουρή με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να καταρρεύσει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό Αστήρ του Κ. Αγιάννη.
Ήδη βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει απο την δοκιμασία του.

Ελπίς Ανδρομάχης: Συγχαρητήριο στην διαιτητική τριπλέτα

Η Ελπίς Ανδρομάχης συγχαίρει την τριπλέτα των διαιτητών στη σημερινή μας αναμέτρηση με τον Πιερικό Αστήρ του Κ. Αγιάννη για την πολύ καλή τους διαιτησία.

Ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Κώστα Λαφατζή, Γιάννη Καλιό, Βαγγέλη Μίλλο και τον παρατηρητή αγώνος Αλέξη Μπάτσιο που διέκοψαν άμεσα το παιχνίδι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον ποδοσφαιριστή μας Πάρη Κουσουρή. Η εμπειρία κάποιων ανθρώπων στους αγωνιστικούς χώρους, αποδεδειγμένα σώζει ζωές. Σας ευχαριστούμε!! Ελπίς Ανδρομάχης.

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 22ης-Βαθμολογίας-Επόμενη 23η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ   3-2
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ   1-1 ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ   0-0 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ   0-0 ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ-Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ   0-5 ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 0-5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ   3-2 Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ  1-6 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙA 1.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Καταχά 55 2. ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 50 3. ΟΛΥΜΠΟΣ Βροντούς 45 4. ΤΑΥΡΟΣ Ελάφου 41 5. ΑΡΗΣ Κοκκινοπλιτών 35 6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. Αγιάννη 35
7. ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. Κεραμιδίου 28
8. ΕΛΠΙΣ Ανδρομάχης 28
9. ΔΙΑΣ Δίου 27
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης 25
11. ΔΙΓΕΝΗΣ Αλωνίων 25
12. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σβορώνου 24
13. ΔΟΞΑ Μοσχοχωρίου 21
14.ΟΡΦΕΑΣ Φωτεινών 18 15.ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Κονταριώτισσας 17 16.ΠΙΝΔΟΣ Α. Αγιάννη 7
* Απευθείας άνοδος **Τετράδα πλέι-οφ ανόδου ***Πτώση στη Γ΄κατηγορία
ΕΠΟΜΕΝΗ 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΑΥΡΟΣ Ελάφου - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Κονταριώτισσας
ΔΟΞΑ Μοσχοχωρίου - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. Κεραμιδίου
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. Αγιάννη - ΔΙΓΕΝΗΣ Αλωνίων
ΠΙΝΔΟΣ Α. Αγιάννη - ΕΛΠΙΣ Ανδρομάχης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σβορώνου - ΟΡΦΕΑΣ Φωτεινών
ΟΛΥΜΠΟΣ Βροντούς - ΔΙΑΣ Δίου
ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 - ΑΡΗΣ Κοκκινοπλιτών
 
 
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks