Την Κυριακή στις 6 μ.μ. - Πιερικός Αρχέλαος – AEK Άργους Πιερικός Αρχέλαος = Η χαρά τις Κυριακές στην Κατερίνη Νέοι χορηγοί οι ACS - courier, PieriaFire, Μήτσαλας Χαρίλαος και «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα»

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-1-2010


Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου και ο Πιερικός Αρχέλαος και αυτή την Κυριακή αγωνίζεται στην Κατερίνη. Φιλοξενεί την ΑΕΚ Άργους, μια ομάδα που διεκδικεί και αυτή με αξιώσεις την ανόδό της στην Α2 εθνική κατηγορία. Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στον κυριακάτικο αγώνα και, όπως είναι φυσικό, μεσούντος   του πρωταθλήματος, η αγωνία -όπως και η χαρά- είναι στο αποκορύφωμά της. Πάντως την κατερινιώτικη ομάδα που δίνει χαρά τις Κυριακές στην Κατερίνη, από ότι φαίνεται δεν την πτοεί τίποτε.
Για τον παραπάνω αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιγνίδι. Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, με πολύ γρήγορο ρυθμό και η πορεία της είναι όχι μόνο αξιοπρόσεκτη, αλλά και θαυμαστή. Εμείς θα κοιτάξουμε πάλι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε  στις δυσκολίες του παιγνιδιού. Καλούμε, όπως πάντα, τον κόσμο να είναι κοντά μας για να γίνει ένα πολύ ωραίο παιγνίδι».
? Ακόμη τέσσερις χορηγοί προστέθηκαν σ΄ αυτή την αγωνιστική περίοδο. Είναι οι: ACS – courier – Μπαρέκας Δημήτρης - Θεσσαλονίκης 80, PieriaFire – Συστήματα ασφαλείας -  ΠΕΟ Κατερίνης Θεσσαλονίκης, Μήτσαλας Χαρίλαος – Ιατρικά Ορθοπεδικά Φαρμακευτικά – Ολύμπου 11 και «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα» - Ελλήνων γεύσεις και εδέσματα – Ν. Πλαστήρα 85.
? Σύσσωμος ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθεί τους αγώνες μπάσκετ του πρωταθλήματος. Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος έχει αναμφισβήτητα την θερμή υποστήριξη του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Θανάσης Λιακόπουλος συμμετέχει στο δ.σ. της ομάδας και από τις κερκίδες δεν λείπει και ο έτερος αντιδήμαρχος κ. Ζήνων Σατραζέμης.
Άοκνες βέβαια είναι  και οι προσπάθειες του προέδρου του ΟΑΚΑ κ. Γιώργου Γκοτζαμανίδη.
? Το Σάββατο στις 1,30 μ.μ. στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Πανελληνίων Αγώνων Μικτών Ομάδων Αγοριών Ενώσεων, η ΕΣΚΑ Θεσσαλίας αγωνίζεται με την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Από τη θυγατρική Κατερίνη 2008 επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στη σύνθεση της ΕΚΑΣΚΕΜ οι καλαθοσφαιριστές: Γιώργος Φακοπουλίδης, Κώστας Χερβατίδης, Θανάσης Κοντσές, Τάσος Πρισκομάτης και Γιώργος Τσαλμπούρης.
? Οι πρωταθλήτριες ομάδες των εφήβων και των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου, καθώς και η παιδική ομάδα του θυγατρικής Κατερίνη 2008, θα τιμηθούν από την ΕΚΑΣΚΕΜ κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2009 στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
? Και αφού ο λόγος για την ΕΚΑΣΚΕΜ, είναι πραγματικά παράλειψή μας που τόσο καιρό δεν αναφερθήκαμε στην «ψυχή» της ‘Ένωσης. Αυτή είναι η κα Μιμή Χατζηχαρίση που εργάζεται εδώ και μια εικοσαετία ως γραμματέας και προσφέρει αθόρυβα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της.
Το γραφείο τύπου και το τμήμα οργάνωσης του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, την ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία.
? Σε τέσσερα, πάλι, πρωταθλήματα συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:
- Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Σάββατο 23.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / Μακεδονικός Ν. Εφέσσου - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
- Εφηβικό - Β΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 24.1.2010, γυμναστήριο Λιτοχώρου, ώρα 14,00 / Αναγέννηση Λιτοχώρου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
- Γυναικών / Α΄ κατηγορία - Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 24.1.2010, γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 14,00 / Φ.Ο.Αριδίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και
- Νεανίδων - Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 23.1.2010, γυμναστήριο Σκύδρας, ώρα 14,00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
? Τέλος, υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα,  η συνάντηση των αξιολογημένων διαιτητών της Α1 εθνικής κατηγορίας. Από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίαςπήραν μέρος οι διεθνείς διαιτητές κ.κ. Τανατζής Γεώργιος και Παπαπέτρου Πέτρος, καθώς και ο διαιτητής Α1 κ. Ταρενίδης Σταύρος. Μετά το πέρας της ενημέρωσης οι διαιτητές υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις και σε τεστ φυσικής κατάστασης. ? Επιτυχιών συνέχεια για τον τοπικό μας σύνδεσμο, καθώς το μέλος του και Α’ αντιπρόεδρος Ταρενίδης Σταύρος μετά την επιτυχημένη του παρουσία στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟ – ΗΡΑΚΛΗ,  ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στην διαιτητική τριάδα του αγώνα Α1 μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, παιχνίδι που αποτελεί την παρθενική παρουσία του κατερινιώτη ρέφερι στην μεγάλη κατηγορία. Του ευχόμαστε ολόψυχα πολλά και επιτυχημένα παιχνίδια στην Α1 στο μέλλον. ? Για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος από την ίδρυσή του θα εκπροσωπηθεί ταυτόχρονα με 3 διαιτητές στην Α1 εθνική κατηγορία, στην ίδια αγωνιστική ημέρα. ? Σχολή για την ανάδειξη νέων διαιτητών πρόκειται να διοργανώσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας στο άμεσο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουν κατατεθεί στο σύνδεσμο αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Το Δ.Σ. καλεί όσους ενδιαφέρονται για την καλαθοσφαιρική διαιτησία να δηλώσουν συμμετοχή. Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ. Παπαπέτρου Πέτρο 6977482476 και κ. Ευφραιμίδη Σταύρο 6932115259. ? Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι  διαιτητές του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά οι συμμετοχές των τοπικών ρέφερι στα εθνικά πρωταθλήματα: Α1 - Σάββατο 23/1 ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρ. Ταρενίδης Στ., Τρίκαλα-Περιστέρι  Τανατζής, Ολυμπιακός-Πανελλήνιος Παπαπέτρου. Α1 Γυναικών – Κυριακή 24/1  Απόλλων Πτ.-ΔΑΣ Άνω Λιοσίων Γιαμούζης-Ευφραιμίδης και Γ’ Εθνική 24/1 Μεταμόρφωση Β.-Βελβεντός Ταρενίδης Κ.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks