Πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής Κατηγορίας - Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου Τα τελευταία νέα των ομάδων της Πιερίας

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-1-2010

Νίκη Αγκαθιάς – Α.Ε. Ποντίων

Μόνο η Α.Ε. Ποντίων δεν έχει πρόβλημα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου αφού δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι και έτσι ο προπονητής της πρωτοπόρου κ. Γιώργος Καμπερίδης θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα ενώ στη διάθεσή του θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Νάκας.
Η προετοιμασία των παικτών για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη Αγκαθιάς που θα γίνει στην Αγκαθιά θα ολοκληρωθεί σήμερα.
Εθνικός Κατερίνης – Βατανιακός
Το τοπικό ντέρμπι της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας που θα γίνει την Κυριακή και είναι το μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας που θα γίνει στην πόλη μας είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων των φιλάθλων.

Στον γηπεδούχο Εθνικό ο προπονητής κ. Μπάμπης Μουστακίδης δεν υπολογίζει τον φορμαρισμένο Τζιάμα που είναι τιμωρημένος αλλά θα έχει πλήρως αποθεραπευμένο τον Καλαϊτζίδη που έπαιξε αλλά αποχώρησε από το παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια και τον Θεοδοσιάδη που δεν έπαιξε.
Ο προπονητής του Βατανιακός κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία των παικτών του δεν θα έχει τον Κολαξίδη που είναι τιμωρημένος, λόγω καρτών, αλλά επιστρέφει ο Μπατσαράς που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που είχε.
Αύριο Σάββατο ο αγώνας
ΓΑΣ Σβορώνου – Μακεδονικός Φούφα

Τη νίκη έχει μοναδικό στόχο ο ΓΑΣ Σβορώνου για να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου. Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της με μία ελαφρά προπόνηση αφού το παιχνίδι θα γίνει αύριο Σάββατο.
Ο προπονητής του ΓΑΣ κ. Στέφανος Ταβουκτσής δεν θα έχει τον Κεσίδη που είναι τιμωρημένος καθώς και τον Σιγαρτζίδη αλλά θα ενισχυθεί με τον νεοαποκτηθέντα Βέργο αφού η ομάδα παρέλαβε το δελτίο του.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks