Πιερικός - Με ελλείψεις ο Πιερικός την Κυριακή στο Αγρίνιο

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010


Τρεις παίκτες που είναι από αυτούς που ο προπονητής της ομάδας κ. Σούλης Παπαδόπουλος υπολογίζει σε κάθε παιχνίδι θα είναι απόντες στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
Θα είναι εκτός αποστολής ο Σάββας Εξουζίδης, ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς εκτίοντας ποινή μιας αγωνιστικής (ο Μαρτίνεζ τη δεύτερη).
Ο Γκουγκουλιάς έχει πρησμένο τον κουντουπιέ του και γι’ αυτό έκανε χθες τομογραφία και φυσικά δεν προπονήθηκε. Ο Σάββας Εξουζίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα με το συνεργάτη του κ. Παπαδόπουλου τον Γιώργο Μαυρομουστακίδη.
Δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας οι νεαροί επαγγελματίες επειδή έπαιξαν στο φιλικό με τους Νέους όπως και κάποιοι επαγγελματίες για τον ίδιο λόγο.
Παρών στη χθεσινή προπόνηση και ο Καλλιμάνης που δεν υπολογίζεται και του ζητήθηκε εδώ και πολύ καιρό να λύσει το συμβόλαιό του.
Στο μεταξύ έγινε μία πρώτη επαφή για λύση του συμβολαίου και με τον Αγγελόπουλο χωρίς όμως να έχουμε κάποια συνέχεια.
Και ο Αγγελόπουλος προπονήθηκε χθες κανονικά.
Η χθεσινή προπόνηση άρχισε με το ζέσταμα και συνεχίστηκε με κάποιες ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις τακτικής.
Οι ασκήσεις τακτικής έγιναν κατά μικρά γκρουπ παικτών και σ’ αυτές δεν πήραν μέρος οι τιμωρημένοι καθώς και αυτοί από τους οποίους ζητήθηκε η λύση συμβολαίου.
Στο μεταξύ στην προπόνηση ήταν χθες και ο Νίκος Πλάτανος και δοκιμάστηκε, αριστερός μπακ – χαφ που έπαιζε τον τελευταίο καιρό στον Εθνικό Αστέρα.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση που θ’ αρχίσει και πάλι μετά τις δυόμισι και θα ολοκληρωθεί με μία ελαφρά προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί.
Μετά την προπόνηση του Σαββάτου η αποστολή του Πιερικού θ’ αναχωρήσει για το Αγρίνιο.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks