ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - 15ο Τουρνουά Ποδόσφαιρου Ακαδημίας ΄΄Ηρακλής΄΄ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010


ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-2010


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Για 15η συνεχή χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΄΄ Ηρακλής΄΄ Πτολεμαΐδας διοργάνωσε το ετήσιο τουρνουά παιδικών ομάδων από 7 έως 10 Απριλίου  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.
 Στο φετινό τουρνουά πήραν μέρος 15 ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας με 33τμήματα και 700 περίπου μικρούς και εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, που για 4 μέρες πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι φίλαθλοι .....
(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ) ..χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών που σε παιχνίδια χωρίς μεγάλη σκοπιμότητα τα έδωσαν όλα για την δική τους περισσότερο ευχαρίστηση. Το θετικό στην όλη υπόθεση ήταν οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και συντέλεσαν και αυτές στο να διεξαχθεί ένα απόλυτα πετυχημένο τουρνουά.
Από τις 7  ως τις 9 Απριλίου έγιναν οι αγώνες των ομίλων και το Σάββατο 10 έγιναν οι αγώνες κατάταξης οι τελικοί, καθώς και οι απονομές.
Την Πέμπτη το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης η ακαδημία υποδέχθηκε τις αποστολές των υπόλοιπων ομάδων σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής και ο δημοτικός σύμβουλος Πτολεμαΐδας Γιάννης Ασπράγκαθος.
Ο εκπρόσωπος της ακαδημίας Γιάννης Κουλίδης στο σύντομο χαιρετισμό του καλοσώρισε τις υπόλοιπες ομάδες στις οποίες δόθηκαν διάφορα αναμνηστικά ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι της ακαδημία τίμησαν την Γραμματούλα Χρηστίδου.
Οι ομάδες ήταν χωρισμένες σε 4 κατηγορίες (μίνι, τζούνιορ, προπαιδικό και μίνι)   και η κατάταξη σε κάθε μια από αυτές είχε ως εξής:
Στη κατηγορία μίνι στον αγώνα για την 7η θέση ο Μακεδονικός Κοζάνης κέρδισε την ομάδα των Λέοντων Μουρικίου με 3-0.
Για την 5η θέση είχαμε Δήμος Αναργύρων Καστοριάς  – Ήφαιστος  2-1 και στον μικρό τελικό Ατρόμητος Πτολεμαΐδας- Ακρίτες Κοζάνης 1-0.
Τέλος στο μεγάλο τελικό η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας κέρδισε με 3-0 την ομάδα τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και πήρε την πρώτη θέση
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκαν οι Τσαγκαλίδης του Ηρακλή και Μπιλάκης της Αναγέννησης ενώ το κύπελλο ήθους πήραν οι Λέοντες Μουρικίου.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στις 3 πρώτες ομάδες έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Χρήστος Σάββας ενώ στους πρώτους σκόρερ και το κύπελλο ήθους έδωσε η αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Λαζαρίδου Σοφία.
Στη κατηγορία τζούνιορ στον αγώνα για την 7η θέση η Ακαδημία Ηρακλής  κέρδισε τον Ήφαιστο Θεσσαλονίκης  με 2-1, για την 5η είχαμε: ΠΑΟΚ – Ατρόμηοτος Πτολεμαΐδας  2-0 και στον μικρό τελικό Μακεδονικός Κοζάνης  – Ακρίτες Κοζάνης    1-0.
Στο  μεγάλο τελικό η ομάδα των Λέοντων Μουρικίου κέρδισε την Α.Ε. Φαλήρου με 2-1 και πήρε την πρώτη θέση.
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κυζιρίδης του ΠΑΟΚ με 7 γκολ ενώ το κύπελλο ήθους πήραν οι Ακρίτες Κοζάνης.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο αντινομάρχης Κοζάνης Γιάννης Στεφανίδης ενώ αυτά του πρώτου σκόρερ και ήθους η αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Σαββίδου Κική.
Στο προπαιδικό την 9η θέση πήραν οι Λεόντες Μουρικίου κερδίζοντας την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  με 2-0, την 7η θέση πήρε ο Μακεδονικός Κοζάνης που κέρδισε με 3-0 την Β΄ ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, την 5η μοιράστηκαν οι Ακρίτες Κοζάνης και η ομάδα της Ακαδημίας Σιταριάς , ενώ στο μικρό τελικό η Α.Ε. Φαλήρου κέρδισε στα πέναλτι την ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλής  με 3-2 (κ.α. 0-0).
Στο μεγάλο τελικό η ομάδα του Πιερικού κέρδισε πολύ άνετα τη Νίκη Βόλου με 3-0 και πήρε την πρώτη θέση.
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Συμεωνίδης  της Α.Ε. Φαλήρου με 6 γκολ  και ο Σέχι του Μακεδονικού Κοζάνης ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα της Ακαδημίας Ηρακλής.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε η Δήμαρχος Μουρικίου Παρασκευή Βρυζίδου.
Στο παιδικό τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Α.Ε. Φαλήρου  που στο τελικό κέρδισε τον Μακεδονικό Κοζάνης  με 7-6 στα πέναλτι( κ.α. 0-0). Η ομάδα της Κοζάνης πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα των υποδομών ενώ τη 3η θέση πήρε η Νίκη Βόλου που κέρδισε άνετα την ομάδα του Θρίαμβου Ταγαράδων με 5-1.
Την  5η θέση πήραν οι Ακρίτες Κοζάνης  που κέρδισαν με 8-7 στα πέναλτι (κ.α. 0-0)  την ομάδα του Ηρακλή  και τέλος την 7η πήραν οι Ελπίδες Καβάλας  που κέρδισαν την ομάδα του Δήμου Αναργύρων Καστοριάς με 2-0.  Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ευαγγελόπουλος από την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης  ενώ το κύπελλο ήθους πήρε η ομάδα των Ταγαράδων.
Τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής.
Τέλος τα αναμνηστικά στους διαιτητές έδωσε ο γιατρός Ονούφριος Μαυρίδης.
Ένας εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας ο Δημήτρης Σπυρίδης τόνισε κάνοντας του κλείσιμο του τουρνουά « Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να το βελτιώνουμε και εμείς από τη μεριά μας φροντίζουμε να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να βοηθάμε το ποδόσφαιρο να προοδεύει». Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Σπυρίδης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά
Στιγμιότυπα από τον τελικό της κατηγορίας μίνι του 15ου Τουρνουά Ποδόσφαιρου Ακαδημίας ΄΄Ηρακλής΄΄







































Στιγμιότυπα από τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων
















Share/Save/Bookmark

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks