ΕΠΣΠ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Όλυμπος  Βροντούς- Γ. Ολύμπιος Λόφου 1-3
Πίνδος Α. Αγιάννη-Θερμαϊκός Κορινού 3-4
Χιτσκοκικό φινάλε είχε ο διακοπείς αγώνας
Όλυμπος  Βροντούς- Γ. Ολύμπιος Λόφου 1-3
Με γκολ στο 90 και 91΄
Παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα εξελίχθηκαν τα 67΄ που υπολείπονταν για να συμπληρωθεί το 90΄του αγώνα  Ολύμπου  Βροντούς- Γ. Ολύμπιος Λόφου που είχε διακοπεί στο 23΄ και ενώ το σκορ ήταν 1-1.
Στο υπόλοιπο του αγώνα   Όλυμπος  Βροντούς- Γ. Ολύμπιος Λόφου οι φίλαθλοι είδαν τους παίκτες δύο.. ομάδων να προσπαθούν να φτάσουν στη νίκη. Ο φιλοξενούμενος   Γ. Ολύμπιος Λόφου  ήταν καλύτερος, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ αλλά οι νεαροί  παίκτες του Ολύμπου  Βροντούς  έπαιξαν με αποφασιστικότητα επιζητώντας τη διατήρηση του ισόπαλου 1-1 και παράλληλα να φτάσουν και στο γκολ χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα οι παίκτες του Λόφου δημιούργησαν ευκαιρίες όχι όμως και το γκολ και η λύτρωση γι΄ αυτούς ήρθε στα δύο τελευταία λεπτά, το ένα μάλιστα ήταν των καθυστερήσεων που κρατήθηκαν.
Με τη νίκη του αυτή ο Λόφος πέρασε στην Πέμπτη θέση και μάλιστα με έναν αγώνα λιγότερο.
Τα γκολ του διακοπέντα αγώνα
Στο 9΄ ο Νίκου Δ ανοίγει το σκορ γράφοντας το 1-0.
Στο 14΄ ο Γκούτζας ισοφαρίζει για το Λόφο σε 1-1.
Στο 23΄ ο αγώνας διακόπηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, πολύ δυνατός αέρας.
Τα 67΄λεπτά για την ολοκλήρωση του αγώνα.
Στο 90΄ ο Τσιρίμπασης με ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 2-1.
Στο 91΄ ο Ευαγγελόπουλος από πάσα του Γκούτζα με σουτ έγραψε το 1-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Κατανάς, Κύφος και Τουλκερίδης
Οι συνθέσεις
Όλυμπος  Βροντούς: Καλαϊτζής, Γεωργούλης, Τζιάφας, Σπανός), Τσιμήτρης Ι, Νίκου Δ, Περδίκης, Γρηγοριάδης, Βελώνης (70 Πανωλής), Σταφίδας, Αβδρεάδης.
 Γ. Ολύμπιος Λόφου: Σιωκας, Τσιαλός Α., Μπαλαούρας Γ, Τσιαλός Λ, Τοπαλίδης,   Ευαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Φωτίου Ε (70 Τσιρίμπασης.), Μπαλαούρας Β, Κυπαρίσσης (60  Γκούτζας), Σιώκας Ε.

Έκανε τη μεγάλη ανατροπή
Πίνδος Α. Αγιάννη-Θερμαϊκός Κορινού 3-4
Θαυμάσιος ο Θερμαϊκός Κορινού έκανε τη μεγάλη ανατροπή αφού το σε βάρος του 3-1 το μετέτρεψε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου σε 3-3 και πήρε τη νίκη που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε απόλυτα τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν αφού εκτός από τα επτά γκολ ευχαριστήθηκαν και καλό θέαμα.
Τα γκολ
Στο 3΄ ο Θερμαϊκός ανοίγει το σκορ. Ο Παπακωνσταντίνου έβγαλε το Ζαπουνίδη Χ-Γ και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στο 10΄ ο Μπατζώνης με σουτ από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1
Στο 15΄ η Πίνδος παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μπατζώνη με σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής και γίνεται το 2-1.
Στο 20΄ ο Φωτιάδης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στο παραθυράκι της εστίας της ομάδας και ανέβασε το σκορ στο 3-1
Στο 30΄ ο Ζαποπυνίδης Χ-Γ με φάση καρμπόν του πρώτου γκολ με σουτ μείωσε σε 3-2.
Στο 40΄ ο Σουφιάν ανέτρεψε τον Τσιντώτα, πέναλτι, το κτύπησε εύστοχα ο Ζαπουνίδης Χ-Γ και ισοφάρισε σε 3-3.
Στο 90+2 ο Ζαπουνίδης Χ-Γ μπήκε στην περιοχή σούταρε, απέκρουσε ο τερ/κας αλλά ο Ζαπουνίδης με νέο σουτ έγραψε το 3-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Λέφας, Γιαμούζη και Θεοδωρίδης.
Οι συνθέσεις
Πίνδος Α. Αγιάννη: Ασαρίδης, Καπακασαλίδης, Γρηγοριάδης, Μελετλίδης, Μπατζώνης, Μαντζώλης,  Μόμο, Αβμροσιάδης (46 Πούριντατ), Ελευθεριάδης, Γιαγκόζογλου,   Σουφιάν (72 Γελαδάρης),
Θερμαϊκός Κορινού: Λαζαρίδης, Αντωνιάδης Α, Αντωνιάδης Μ, Γκαντάς, Παπακωνσταντίνου, Ζαπουνίδης Χ.Δ (70 Θεοδωράκης),  Σταθάκης, Τσιντώτας (87 Βασιλειάδης), Μούκας, Φωτιάδης, Ζαπουνίδης Χ-Γ. 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks