Πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής Κατηγορίας

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Σε χθεσινό εξ’ αναβολής αγώνα
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Α.Ε. Ποντίων με έξοχη εμφάνιση
Μακεδονικός Φούφα – Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης 1-4
Με πρωταγωνιστές Μαυρίδη και Κουμουρτζή

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον χθεσινό εξ’ αναβολής αγώνας της, η Α.Ε. Ποντίων νίκησε στο Φούφα τον τοπικό Μακεδονικό με 1-4 τέρματα. Πλήρης ήταν η επικράτηση της Α.Ε. Ποντίων στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου το σκορ έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο από το 1-2.
Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες της Α.Ε. Ποντίων ήταν το ίδιο καλοί και πετυχαίνοντας άλλα..
δύο τέρματα έφτασαν στην πολύ μεγάλη νίκη που τους έφερε πρώτους με διαφορά πέντε βαθμών από τον 2ο Βατανιακό και έξι από την 3η Νάουσα που έχασε χθες στη Φλώρινα και έμεινε στους 43 βαθμούς.
Η νίκη αυτή της Α.Ε. Ποντίων ήρθε να επιβεβαιώσει ότι δίκαια είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 6’ ο Κουμουρτζής με πολύ ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Βεϊδαμενίδη σε ευνοϊκή θέση, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά ο Βεϊδαμενίδης με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στο 12’ ο Κουμουρτζής τροφοδότησε τον Βεϊδαμενίδη, ο τελευταίος έβγαλε πολύ ωραία σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Καλουσίδη με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 0-2.
Στο 35’ σε μοναδικό τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Σακαρίδη ο Κουμουρτζής γύρισε τη μπάλα στο Νάκα και ο τελευταίος σε σχεδόν κενή εστία πλάσαρε άουτ χάνοντας σίγουρο γκολ.
Στο 40’ ο Νάκας με πολύ ωραία ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πλασάροντας τον τερματοφύλακα που έκανε έξοδο κατάφερε και μπλόκαρε σώζοντας την εστία του.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ξινάδας εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη σέντρα του Πολιτίδη και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 1-2.
Στο 52’ ο Κουμουρτζής με ένα έξοχο σουτ από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής νίκησε τον τερματοφύλακα Σακαρίδης που πετάχτηκε και απέκρουσε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα και έγινε τα 1-3.
Στο 59’ ο Βασιλειάδης έκανε μια πολύ ωραία επέμβαση αποκρούοντας το πολύ επικίνδυνο σουτ του Ξινάδα διατηρώντας έτσι τα δύο γκολ διαφορά υπέρ της ομάδας του.
Στο 71’ ο Πεΐδης πλαγιοκόπησε από την δεξιά πλευρά των γηπεδούχων αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο Νάκα που με άψογο πλασέ έκανε το 1-4.
Στο 83’ ο Μπαγλαρίδης σε μοναδικό τετ-α-τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Σακαρίδη αφού το σουτ που έκανε απέκρουσε σωτήρια ο τελευταίος.
Στο 86’ ο Παπαδόπουλος Γ. πιεζόμενος έπιασε καλό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αρετόπουλου.

Οι συνθέσεις
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Ευσταθιάδης, Ιωαννίδης, Τσουκαλίδης, Σιδηρόπουλος (55’ Μαξικάρης), Μούκας (25΄Κουρκουτμάνος), Καραγεωργίου, Στεφανίδης, Τσαχαντίδης, Ξινάδας, Πολιτίδης.
Α.Ε. Ποντίων: Βασιλειάδης, Κούρτογλου, Κεστελίδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Κ. (80’ Παπαδόπουλος Γ.), Μαυρίδης, Νάκας (72’ Παπαδόπουλος Ν.), Καλουσίδης, Κουμουρτζής, Βεϊδαμενίδης (54’ Πεΐδης), Μπαγλαρίδης.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks