ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010


ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Αθήνα στις 5 μ.μ.
  Πανελευσινιακός - Πιερικός Αρχέλαος
Δ. Γαλάνης: «Είναι ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής» - Χορηγός και η GANT
● Έβδομη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και ο δρόμος μακρύς και δύσκολος, αφού είναι …λίγο ανηφορικός. Η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου κατηφορίζει το Σάββατο για την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του βαθμολογικού πίνακα  Πανελευσινιακό. Μαζί της, όπως πάντα, θα έχει την αγάπη και τις ευχές του υπέροχου μπασκετικού κόσμου της Πιερίας, αυτού που ατενίζει με χαρά,   υπερηφάνεια και ...
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.).

αισιοδοξία το μέλλον της ιστορικής του ομάδας. Πάντως οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο από ότι φαίνεται είναι πανέτοιμοι για μία ακόμη …μάχη.
Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής με μία ομάδα η οποία έχει ταλέντο και έχει δείξει φοβερή σταθερότητα και έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιγνίδι αντάξιο των δύο ομάδων».                                            

Και το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων GANT είναι χορηγός της τωρινής αγωνιστικής περιόδου του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος. Βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κρέσνας, στην Κατερίνη.

● Την ομάδα των ακαδημιών για γεννηθέντες το 1998-1999 προπονεί ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και παλιός καλαθοσφαιριστής Στέλιος Χατζηϊωάννου. Πρόκειται για ένα ακόμη από τα πολλά τμήματα του Πιερικού Αρχελάου, όπου οι νεαροί αθλητές συμμετέχουν με ιδιαίτερο ζήλο και στις προπονήσεις.



Στη φωτογραφία είναι οι: Στεφόπουλος Βαλάντης, Πρισκομάτης Νίκος, Ζησόπουλος Πρόδρομος, Τσακαλίδης Νίκος, Αγγέλης Νίκος, Κυπαρίσης Αλέξης, Δεληγιαννίδης Θρασύβουλος, Κλαπάνης Γιώργος, Κάτω οι: Τζαμακλής Ιάσωνας, Κοκολάκης Νίκος, Βαβατσιούλας Δημήτρης, Φανούλης Μάριος, Τότσικας Γιώργος, Σαχινίδης Δημήτρης, Ελευθεριάδης Δημήτρης και Παπαδόπουλος Κων/νος.

● «Συνταγές του τόπου μας» είναι ο τίτλος της ωριαίας εκπομπής που παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι ο Αλέκος Κασομενάκης, προπονητής ομάδων του ΣΦΚ Κατερίνη 2008. Η εκπομπή προβάλλεται από τη ΔΙΟΝ TV και επαναλαμβάνεται κάθε κάθε Δευτέρα στις 5 μ.μ.
 
Το Σάββατο στις 10,30 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, η ομάδα αγοριών της ΕΚΑΣΘ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Από το ΣΦΚ Κατερίνη 2008, ο προπονητής της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Μανόλης Λευκόπουλος στην αποστολή έχει και τους παρακάτω καλαθοσφαιριστές: Φακοπουλίδη Γ., Χερβατίδη Κ., Κοντσέ Αθ., Πρισκομάτη Αν. και Τσαλμπούρη Γ.
● Τέλος, λίγες είναι οι συμμετοχές του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, αφού λίγα είναι και αυτά που είναι σε εξέλιξη. Έτσι, για το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα παρακάτω παιγνίδια και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ανδρικό πρωτάθλημα.
-                     Ανδρών / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, τελευταία αγωνιστική. Σάββατο 20.3.2010, κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – Μακεδονικός Ν. Εφέσου.
-                     Παιδικό / Τελική φάση, Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 21.3.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 -  Εύαθλος Μακεδόνες και   
-                     Μίνι Αγοριών / Α’ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 20.3.2010, γυμναστήριο Λιτοχώρου, ώρα 12,00 / Αναγέννηση Λιτοχώρου - ΣΦΚ Κατερίνη 2008. 

ΦΩΤΟ:

1. Τους υπέροχους φιλάθλους ευχαριστούν οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου.

2. Το τμήμα των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου για γεννηθέντες το 1998-1999

3. Ο συμπαθής φίλαθλος Κώστας Ιωακειμίδης που δεν λείπει από κανένα αγώνα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

4. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος και συνεργάτης της στήλης Νίκος Γκιμπής, ο οποίος καλύπτει και αυτός από αγάπη για το μπάσκετ το φωτορεπορτάζ των αγώνων

5  Και ο βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου συμμετείχε στη «γιορτή του μπάσκετ» με τον Πανερυθραϊκό

http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks