Κάν' το όπως στη Ρώμη.. ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Πηγή:ANT1
Με στόχο να πραγματοποιήσει μία ακόμη επική ανατροπή, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Βέλγιο, για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης (18/3, 20:00, ΑΝΤ1). Το 1-3 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης που ...
τους αναλογούν και να πάρουν το εισιτήριο για τους «8» του UEFA Europa League. Τόσο ο Έλληνας τεχνικός όσο και οι παίκτες του «τριφυλλιού» απέφυγαν τις δηλώσεις κατά την αναχώρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πάντως, ο Νιόπλιας μοίρασε συγχαρητήρια στην προπόνηση της Τρίτης. «Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα και μου άρεσε που είχατε αυτή την αντίδραση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Είχατε αποφασιστικότητα, πάθος, ήσασταν μαχητικοί και πήρατε μια σημαντική νίκη για τον στόχο που έχουμε», ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια επέστησε των προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης: «Ξεχνάμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε τη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης. Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε ως Παναθηναϊκός, να τα δώσουμε όλα κι ό,τι βγει. Αυτό το παιχνίδι θέλω να σκεφτόμαστε και τίποτα άλλο. Ξεχάστε το ματς της Κυριακής».
Τέλος, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Νιόπλιας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Καντέ. Στο κέντρο θα παίξουν ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης. Αριστερό εξτρέμ θα παίξει ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.
Σχετικά video
Πάει για την ανατροπή ο ΠΑΟ
Με στόχο την ανατροπή του 1-3 ταξίδεψε ο ΠΑΟ στο Βέλγιο για το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks