Πιερικος

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις του
«Εκείνο που μ‘ ενδιαφέρει είναι που θα βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και όχι η σημερινή μας θέση»
Στην καθιερωμένη ομιλία-κριτική που κάνει μετά από κάθε παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έκανε αναφορά στα θετικά και κυρίως αρνητικά του αγώνα με το Αιγάλεω αναλύοντας τα λάθη τα οποία έγιναν.
Ο τεχνικός του Πιερικού αναφερόμενος στο ..παιχνίδι με το Αιγάλεω, στο οποίο ο Πιερικός πήρε τη νίκη είπε:
«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Κατά διαστήματα στο παιχνίδι με το Αιγάλεω παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Στο προηγούμενο όμως παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας αποδώσαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δεν πήραμε τη νίκη.   Είδαμε ότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε να τις παίρνουμε με το μέρος μας.
Υπάρχουν άλλα εννιά παιχνίδια που μεταφράζονται με το απόλυτο των επιτυχιών σε 27 βαθμούς και γι’ αυτό θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς.
Και είπα στους παίκτες μου και τους τόνισα ότι δεν έχει καμία σημασία που βρισκόμασταν όταν ήρθα, ήμασταν προτελευταίοι και που βρισκόμαστε τώρα και είμαστε στο  στόχο μας, βρισκόμαστε στην εξάδα, αλλά που θα βρισκόμαστε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα.
Δε με ενδιαφέρει η θέση που έχουμε τώρα γιατί άκουγα πολλούς που είχαν απογοητευθεί γιατί δεν ήμασταν στην εξάδα και τώρα  είναι ενθουσιασμένοι που είμαστε στην εξάδα. Για μένα αυτό που μετράει είναι να καταφέρνεις να παίρνεις βαθμούς απ’ όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος γιατί βλέπω ότι η ομάδα σκαλί-σκαλί ανεβαίνει και αυτό που τόνισα στα παιδιά είναι ότι πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη και να πάρουμε με το μέρος μας τις λεπτομέρειες.
Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με σημαντικές απουσίες και στο παιχνίδι με το Αιγάλεω τα παιδιά που αντικαταστήσανε τους απόντες, Τασίδη –Μακρή και Παντελιάδη που είναι παίκτες βαρόμετρο για την ομάδα έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στον Πιερικό και διεκδικούν θέση. Την Κυριακή θα μας λείψουν και πάλι ο Μακρής ο Μαρτίνεζ αλλά επανέρχεται ο Παντελιάδης και θέλω να πιστεύω και ο Τασίδης».

Η χθεσινή προπόνηση
Την πρώτη του προπόνηση έκαναν χθες οι παίκτες του Πιερικού αρχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα που θα γίνει τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης. Η προπόνηση άρχισε με το καθιερωμένο ζέσταμα που είχε ασκήσεις με μπάλα και χωρίς μπάλα αλλά και ασκήσεις δύναμης. Συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής με τη μπάλα και ακολούθησαν αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την κατοχή και την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία. Ο Τασίδης μπήκε χθες στο πρόγραμμα και προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν μετείχε στα αγωνιστικά παιχνίδια. Ο Γιώργος Μακρής έκανε όλο το ζέσταμα με τους συμπαίκτες του και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.
Οι νεαροί Κόιτς και Νίκου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Σε ότι αφορά το Γιώργο Τασίδη αναμένεται να μπει σήμερα κανονικά στο πρόγραμμα δοκιμάζοντας και σε αγωνιστικά παιχνίδια για να φανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks