ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010


ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζει τις επισκέψεις στη νεολαία ο Πιερικός Αρχέλαος
Ο Πιερικός Αρχέλαος και στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης
Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα η υποδοχή
Για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» επισκέφθηκε σχολικό κτηριακό συγκρότημα της Κατερίνης. Συγκεκριμένα αυτό που στεγάζονται το 2ο και το 5ο Γενικό Λύκειο, όπου το πρωί .... (ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)...

της Πέμπτης οι καλαθοσφαιριστές Βαγγέλης Γκέρος, Στράτος Θεολόγου και Μιχάλης Παπαμιχαήλ με τον προπονητή Δημήτρη Γαλάνη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας και μάρκετινγκ Φώντα Μπαραλιάκο και τον team manager Χρήστο Χρηστίδη έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τη διεύθυνση, τους καθηγητές, τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η πρόσκληση διαρκείας που έγινε αποδεκτή από τους οικοδεσπότες, αφορούσε την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του Πιερικού Αρχελάου και μάλιστα στο πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε κατά την επίσκεψη, συνέβαλε το αμέριστο ενδιαφέρον για το μπάσκετ τόσο των υπευθύνων, όσο και της μαθητιώσας νεολαίας.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας συζήτησαν για το άθλημα του μπάσκετ στην Κατερίνη με τους μαθητές, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Βασίλη Πανωλή και Στέφανο Τερζόπουλο, καθώς και με τον διευθυντή του 5ου Γενικού Λυκείου κ. Βασίλη Μπιτόπουλο, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για την επίσκεψη αυτή ο κ. Μπιτόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου με τους καλαθοσφαιριστές, τον προπονητή και τους διοικητικούς παράγοντες μας τιμούν με την επίσκεψή τους. Είναι ένα θετικό βήμα και πρέπει αυτή η προσπάθεια να συνεχισθεί και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Εμείς βοηθάμε και θα βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, τόσο για το καλό του Πιερικού Αρχελάου, όσο και του πιερικού μπάσκετ και της αθλητικής Πιερίας γενικότερα».

Επίσης, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, καθηγητής φυσικής αγωγής και ο ίδιος, είπε: «Η προσπάθεια της ομάδας δεν θα έχει στόχο και έκφραση αν δεν έχει ανταπόκριση στον κόσμο και ιδιαίτερα από τη νεολαία. Η νεολαία είναι αυτή η οποία θα πάρει το ερέθισμα από την προσπάθεια της ομάδας και θα δώσει δύναμη σε μας ώστε να συνεχίσουμε την ανηφορική μας προσπάθειά. Η επαφή με τα παιδιά και το σχολείο είναι κάτι το σημαντικό για την ομάδα και θεωρούμε δεδομένη τη συμπαράστασή τους για τα επικείμενα παιγνίδια».

Τέλος, αφού η αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου ευχαρίστησε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές για την παρακολούθηση των αγώνων, ανανέωσε την επίσκεψή της στο συγκεκριμένο σχολείο, αφού δέχθηκε και αυτή με τη σειρά της μία νέα πρόσκληση που θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερο μπάσκετ…

ΦΩΤΟ:
 Οι περιχαρείς μαθητές και μαθήτριες του 2ου και 5ου Λυκείου Κατερίνης με την     αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου.

Ο διευθυντής του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης κ. Βασίλης Μπιτόπουλος με τους Μίλτο Μηλιάτη - προπονητή της γυναικείας ομάδας, Δημήτρη Γαλάνη - προπονητή της ανδρικής ομάδας, Φώντα Μπαραλιάκο - υπεύθυνο επικοινωνίας και μάρκετινγκ, Χρήστο Χρηστίδη - team manager και Βασίλη Πανωλή - καθηγητή. 

Η αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου στο φιλόξενο γραφείο της διεύθυνσης του 5ου Γενικού Λυκείου 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks