Πιστέψτε το... Η Λιόν απέκλεισε τη Ρεάλ! (video)

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
Ο Πιάνιτς πανηγυρίζει το γκολ της πρόκρισης μέσα στο "Μπερναμπέου"ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΙΟΝ 1-1
Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"
Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία)
Γκολ: ΓΚΟΟΟΛ 6' Ρονάλντο - 75' Πιάνιτς
Κίτρινες: ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 38' Γκρανέρο - 26' Κρις, 67' Ντελγκάδο
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Ράμος, Αρμπελόα (84' Ντιαρά), Αλμπιόλ, Γκαράι, Ντιαρά, Γκούτι, Γκρανέρο (62' Φαν ντερ Φααρτ), Κακά (78' Ραούλ), Κρ. Ρονάλντο, Ιγκουαΐν
ΛΙΟΝ: Γιορίς, Ραβεγιέρ, Σισοκό, Κρις, Μπουμσόνγκ (46' Σέλστρεμ), Τουλαλάν, Μακούν (46' Γκονάλονς), Πιάνιτς (84' Έντερσον), Γκοβού, Ντελγκάδο, Λισάντρο
Είτε πάρει το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο γειτονιάς της Μαδρίτης, είτε την κούπα του... καφέ, η Ρεάλ Μαδρίτης των εκατοντάδων εκατομμυρίων και της αλόγιστης σπατάλης αποκλείστηκε από την εκπληκτική και ηρωϊκή Λιόν, τη χρονιά που ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται στο "σπίτι" της!
Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέπληξε με την παρουσία της στο .... ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...
πρώτο εικοσάλεπτο. Η "βασίλισσα" ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού μόλις στο 6ο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε την μπάλα από τον Γκούτι, δεν ενοχλήθηκε από το μαρκάρισμα του Κρις και με σουτ την έστειλε κάτω από τα πόδια του Γιορίς και στα δίχτυα.
Μέχρι το μισάωρο, η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε προλάβει να χάσει τρεις καλές ευκαιρίες και να σημαδέψει το δοκάρι με τον Ιγκουαϊν και μάλιστα προ κενής εστίας. Η Λιόν παρακολουθήσε χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι επιθετικά. Ολη η προσοχή είχε στραφεί στο πως θα κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα.
Στις αρχές του δευτέρου μέρους η Λιόν μπήκε πολύ δυνατά με τους Κάλστρομ και Γκοναλόν να μπαίνουν ως αλλαγή στη θέση του Μπουμσόνγκ και του Μακούν. Ο Κλοντ Πιέλ με αυτό τον τρόπο θέλησε να σημαζέψει το κέντρο και να απειλήσει την εστία του Κασίγιας αφενός για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης -προφανές- και αφετέρου να κρατήσει μακριά από την εστία του Γιορίς τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Γκοναλόν στο 49ο, ο Γκοβού στο 52ο (σουτ από το ύψος του πέναλτι άουτ) και ο Λισάντρο στο 55ο (σουτ) έδειξαν στους γηπεδούχους ότι δεν θα έχουν εύκολο δεύτερο ημίχρονο και επουδενί δεν θα παρουσιάσουν την εικόνα του αντίστοιχου διαστήματος του πρώτου μέρους.
Η Ρεάλ έδειχνε κοιμισμένη, όπως ήταν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη. Η παρουσία των Γάλλων ήταν όλο και πιο συχνή στα καρέ του Ισπανού πορτιέρο και σε μια επίσκεψη πέτυχαν το "χρυσό" γκολ που τους έστειλε στην επόμενη φάση.
Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν απόλυτα αποσυντονισμένη, Ο Λίεντσον βρήκε τον τρόπο να τροφοδοτήσει τον Πιάνιτς και αυτό σούταρε με δύναμη από αριστερά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 76ο. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε τον Κακά, ο οποίος αντίδρασε έντονα τη στιγμή που καιγόταν το σύμπαν για την ομάδα του και έβαλε τον Ραούλ. Μετά τον Μαχαμαντού Ντιαρά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και αυτό διότι τόσο ο Ντελγάδο όσο και ο Λισάντρο δεν μπορούσαν να ευστοχήσουν στο τετ α τετ που βρέθηκαν με τον Κασίγιας.





http://athlitikipierias.blogspot.com/
  ... Κώστας Δούκας

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks