Η 23η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας με μια... ματιά - Εμβόλιμη αγωνιστική (23η) πραγματοποιήθηκε χθες για την Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
Η πρωτοπόρος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ πρόσθεσε χωρίς να αγωνιστεί τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της καθώς η ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ δεν παρατάχθηκε ποτέ στο γήπεδο των Νέων Πόρων.
Έτσι η ομάδα της νότιας Πιερίας κέρδισε τον αγώνα με 3 - 0 τέρματα και έφτασε τους 66 βαθμούς.
Ο δεύτερος της .....βαθμολογίας ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ αγωνίστηκε στο ΔΙΟΝ κόντρα στον τοπικό ΔΙΑ και επικράτησε με 2 - 0 τέρματα.
Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς κέρδισε έξι βαθμούς πίσω από την Ακαδημία με 57.
Το παιχνίδι στον Λόφο μεταξύ του Γ. Ολυμπίου και του Αιγινιακού δεν έγινε ποτέ λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και θα ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής από την διοργανώτρια αρχή.
Η Α.Ε. Καρίτσας επιβεβαιώνοντας την καλή της αγωνιστική της κατάσταση "πέρασε" από το Πύρρος Δήμας καθώς επιβλήθηκε του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ με σκορ 2 - 0.
Η ομάδα του Πέτρου Κιάφα ισοβαθμεί στην 4η θέση με 38 βαθμούς με τον Γ. Ολύμπιο Λόφου και την ΠΙΝΔΟ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ που επιβλήθηκε στην Βροντού του τοπικού ΟΛΥΜΠΟΥ με το ευρύ 4 - 0.
Με αξιώσεις θέση στην προνομιούχο πεντάδα, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους και ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, καθώς υπέταξε στον ΚΟΡΙΝΟ τον ΕΡΜΗ ΕΞΟΧΗΣ με 2 - 0 τέρματα.
Η ομάδα του Γιάννη Μπικούδη παραμένει σε σταθερή ανοδική πορεία.
Το σκορ της 23ης αγωνιστικής σημειώθηκε στην ΜΕΘΩΝΗ όπου η ομώνυμη τοπική ομάδα ηττήθηκε από την ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ με 5 - 2 τέρματα.
Τέλος στον ΚΑΤΑΧΑ ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 - 2 φιλοξενώντας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ, καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αριστοτέλης Καταχά - Αναγέννηση Σφενδάμης 2 - 2
Απόλλων Λιτοχώρου - Α.Ε. Καρίτσας 0 - 2
Θερμαϊκός Κορινού - Ερμής Εξοχής 2 - 0
Όλυμπος Βροντούς - Πίνδος Α. Αγιάννη 0 - 4
ΓΑΜΣ Μεθώνη - Α.Ε. Δρυάνιστα 2 - 5
Δίας Δίου - Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 0 - 2
Ακαδημία Πλαταμώνα - Δόξα 10 Μοσχοχωρίου 3 - 0 α.α.
Γ. Ολύμπιος Λόφου - Αιγινιακός Αιγινίου Αναβλήθηκε
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24η)
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ - ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ - Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
(ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks