Πρωτάθλημα Δ' Εθνικής Κατηγορίας (3ος Όμιλος) Τα Αποτελέσματα της 22ης Αγωνιστικής, Η Βαθμολογία Οι Αγώνες των ομάδων της Πιερίας

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010
Με γκολ στο 90΄ λεπτό
Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Εθνικός Κατερίνης  1-0
Πολύ καλό και ενδιαφέρον το τοπικό ντέρμπι ικανοποίησε τους φιλάθλους και ας μπήκε το γκολ στο 90ο λεπτό που βρήκε νικήτρια την Α.Ε. Ποντίων με 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ...ήταν μοιρασμένες με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να μην επιτρέπουν την παραβίαση της εστίας τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες αλλά η πιο μεγάλη ανήκει στον Εθνικό.
Το γκολ της νίκης μπήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και αφού προηγήθηκε σουτ του Ταρασιάδη, απόκρουση του Σακελλαρίδη και νέο σουτ από κοντά του Μπαγλαρίδη.
 Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 16΄ το δυνατό σουτ από κτύπημα φάουλ του Νάκα έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Εθνικού.
Στο 26΄ ο Βασιλειάδης έπεσε στη δεξιά γωνία και μπλόκαρε σουτ από κτύπημα φάουλ του Σταλίκα.
Στο 39΄ ο Σακελλαρίδης με έξοχη ενέργεια πετάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κουμορτζή. Το κόρνερ εκτελεί ο Νάκας , την κοντινή κεφαλιά ο Κεστελίδης αλλά ο Σακελλαρίδης με νέα επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 44΄ ο Βράκας έπιασε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
Στο 45΄ ο Ταρασιάδης έπιασε διαγώνιο   σουτ αλλά ο Σακελλαρίδης απέκρουσε και πάλι. Στις καθυστερήσεις δυνατό σουτ του Καλαϊτζίδη απέκρουσε ο Βασιλειάδης.
Στο 51΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού ο Κεστελίδης έπιασε συρτό σουτ και έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 60΄ ο Νάκας εκτελεί φάουλ, ο Κ. Παπαδόπουλος μόνος πλάσαρε από ευνοϊκή θέση αλλά έστειλε  τη μπάλα στο εξωτερικό μέρος των δικτύων της εστίας.
Στο 66΄ ο Μπαλαμπάνης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 77΄ ο Σακελλαρίδης σε μοναδικό τετ-α-τετ απέκρουσε το σουτ ο Κουμορτζής με τα πόδια σώζοντας την εστία του.
Στο 83΄ ο Δερμίδης δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται.
Στο 85΄ ο Καλαϊτζίδης  φεύγει γρήγορα μόνος με την μπάλα σούταρε δυνατά και η μπάλα  έφυγε άουτ  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
Στο 86΄ ο Σακελλαρίδης απέκρουσε και μπλόκαρε τα διαδοχικά σουτ του Νάκα και Κουμορτζή αντίστοιχα.
Στο 89-90 μετά από κάθετη πάσα του Κουμορτζή ο Ταρασιάδης βγήκε μόνος πλάσαρε ο Σακελλαρίδης απέκρουσε με τα πόδια και στη συνέχεια ο Μπαγλαρίδης με σουτ από κοντά έγραψε το 1-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ  Τσακαλίδης, Καβακίδου και Μαντά.
Οι συνθέσεις
Α.Ε Ποντίων:
Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος Κ, Πεϊδης, Κεστελίδης ( 86 Μπαγλαρίδης), Παπαγιαννόπουλος, Μαυρίδης, Μπαλαμπάνης, Βεϊδαμενίδης, Ταρασιάδης (90 Κούρτογλου), Νάκας, Κουμορτζής,
Εθνικός: Σακελλαρίδης, Σαββίδης Ν, Δερμίσης, Τζιάμας  (79 Τάσσιος), Σταλίκας, Βράκας (71 Μπεκιάρης), Ζυγόπουλος, Σαμανίδης, Δημόπουλος (86 Κλιάνης),  Τσιμόπουλος, Καλαϊτζίδης,
Συνέχισε το σαφάρι των βαθμών
Βατανιακός - Εθνικός Βατερού 3-0
Με πολύ καλή απόδοση στο Β΄ Ημίχρονο
Το πολύ όμορφο και γρήγορο γκολ του Βατανιακού που ήταν το αποτέλεσμα της πολύ καλής απόδοσης στα πρώτα δέκα λεπτά δεν είχε συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν καμία αξιόλογη φάση. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Βατανιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Βατανιακός ήταν σαφώς ανώτερος, πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε απόλυτα δίκαια στη μεγάλη νίκη που τον διατήρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Βατανιακός μετά το 3-0 έχει τη 2η καλύτερη επίθεση του ομίλου και την 3ης καλύτερη άμυνα με συντελεστή τερμάτων 40-15.
Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ
Στο 7΄ ο Ποτουρίδης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα, η μπάλα στον Τριανταφύλλου  που έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 1-0.
Στο 47΄ ο Τριανταφύλλου έπιασε μία πολύ δυνατή διαγώνια σέντρα-σουτ η μπάλα πέρασε από όλους ο Ευσταθιάδης έτρεξε αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 70΄ δυνατό σουτ του Ζηνόβιου Ν. από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Χατζηεπίδης.
Στο 80΄ ο Αγγελάκης μετά από κάθετη πάσα από μακριά, απέφυγε τον τερ/κα και σουτάροντας στην κενή εστία ανέβασε το σκορ στο 2-0.
Στο 85΄ ο Αγγελάκης έβγαλε από δεξιά σέντρα και ο Καλαμπαλίκης σούταρε και πλασάροντας έγραψε το 3-0.
Οι συνθέσεις
Βατανιακός: Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Γ, Τριανταφύλλου, Κολαξίδης, Παπείρας, Γιαπιτζής, Ευσταθιάδης (63 Λαζαρίδης Χρ), Μπουζούκης, Αγγελάκης, Ανδρονικίδης(71 Μπατσαράς), Ποτουρίδης (81 Καλαμπαλίκης).
Εθνικός Βατερού:  Ζηνόβιος Σ, Αποστολίδης, Συμελίδης, Φωτιάδης, Καλλιανίδης, Γκοντοβάς (65 Σοφογλου), Κιβρακίδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος Ν, Τσιώνης, Ελευθεριάδης (60 Τακίδης).
Νέο εκτός έδρας τρίποντο και βάσεις για παραμονή
Γρεβενά Αεράτα-ΓΑΣ Σβορώνου 0-1
Πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού ο ΓΑΣ Σβορώνου πήρε άλλους τρεις βαθμούς στο δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι και νιώθει πλέον άνετα γιατί έθεσε τις βάσεις της παραμονής στην κατηγορία.
Ο ΓΑΣ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού και πήρε δίκαια τη χρυσή αυτή νίκη.
Τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες δεν αξιοποιήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ ο Σβορώνος. Ίδια ήταν η μορφή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι γηπεδούχοι είχαν, πριν δεχτούν το γκολ σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Μετά το γκολ του ΓΑΣ  οι γηπεδούχοι βγήκαν  πιο επιθετικά και ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο πίεσαν για την ισοφάριση αλλά η καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του ΓΑΣ τους άφησε μακριά από την περιοχή του.
Οι καλύτερες φάσεις και το γκολ
Στο 43΄ ο Καρυπίδης από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία.
Στο 19΄ κοντινή κεφαλιά του Βέργου έδιωξε σε κόρνερ ι τερ/κας Βίδρας.
Στο 23΄ δυνατό σουτ του Μιχαλίτσιου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 27΄ ο Πιζιαρης έπιασε δυνατό σουτ που δεν ανησύχησε τον Ίτσιο που μπλόκαρε.
Στο 32΄ σουτ του Μπαλοδήμου Χ. μόλις άουτ.
Στο 44΄ ο Τσέργας έβγαλε τη σέντρα αλλά Πέτρου και Κεσίδης αδρανούν και διώχνουν οι αμυντικοί.
Στο 52΄ δυνατό σουτ του Αετού μόλις άουτ.
Στο 68΄  δυνατό σουτ του Δημόπουλου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΓΑΣ.
Στο 71΄ οι γηπεδούχοι σε καθαρό κόψιμο του Μπατάλα ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής υπέδειξε παίζεται.
Στο 75΄ μετά από ωραία πάσα του Γκουνταμάνη ο Μιχαλίτσιος έπιασε έξοχο γυριστό σουτ και αφήνοντας άναυδο τον τερ/κα Βίδρα έγραψε το 0-1.
Οι συνθέσεις
Γρεβενά Αεράτα:Βίδρας, Δημητριάδης, Γάκης (72 Μπαλοδήμος Σ), Παπαγιάννης, Λάλλος Θ, Χερίδης, Χαστάς, Αναστασιάδης (77 Κοτενίδης), Δημόπουλος, Μπαλοδήμος Χ, Πόζιαρης (70 Δεληβός).
ΓΑΣ Σβορώνου: Ίτσιος, Βαρβαρέζος, Μπατάλας, Κατσίμπουρας, Νταντάμης, Κεσίδης, Πέτρου (58 Σταυρογιάννης), Τσέργας (51 Αετός), Μιχαλίτσιος,  Βέργος, Καρυπίδης (46 Γκουνταμάνης)(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks