Για το πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής - Με γκολ του Καμπερίδη Αιγάλεω - Πιερικός 0-1 Οριζόντιο δοκάρι ο Κραγιόπουλος

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Νίκη χθες για τους Νέους του Πιερικού στην Αθήνα επί της αντίστοιχης ομάδας του Αιγάλεω και μάλιστα με το ίδιο σκορ που νίκησαν και οι μεγάλοι, 0-1.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός είχε την υπεροχή αλλά μόνο μία φορά απείλησε άμεσα την εστία των γηπεδούχων χωρίς όμως ν’ απειληθεί έστω και μία φορά υποτυπωδώς....
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, πέτυχαν ένα γκολ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ εκτός βέβαια από το δοκάρι που είχαν στο σουτ του Κραγιόπουλου. Το τελικό σκορ αδικεί τους Νέους του Πιερικού γιατί τους άξιζε ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ.
Οι καλύτερες φάσεις, το γκολ και το δοκάρι.
Στο 25΄ σε μοναδικό τετ-α-τετ ο Σεχολάρι σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 68΄ ο Καμπερίδης βγήκε μόνος με τον τερ/κα και πλασάροντας άψογα έγραψε το 0-1.
Στο 75΄ ο Σεχολάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ για να χαθεί μια καλή ευκαιρία.
Στο 75΄ δυνατό σουτ του Κραγιόπουλου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 85΄ ο Μίγγος σούταρε σχεδόν  σε κενή εστία η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα αλλά…..
Ο Χολέβας με προβολή έδιωξε σώζοντας.
Στο 88΄ ο Μπαρέκας σούταρε στην κλειστή γωνία αλλά ο τερ/κας πετάχθηκε και απέκρουσε σώζοντας βέβαιη παραβίαση της εστίας του.
Στο 92΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα Μυστακίδης Ι.
Οι συνθέσεις
Αιγάλεω: Πανταζόπουλος, Πατσιαμάνης, Χολέβας, Αυλωνίτης (Λ.Τ Δριδάκης), Τουρκοχωρίτης, Νικολόπουλος, Κοκκιναράς, Βερλέτης, Πιστόλης (65 Αλεβίζος), Τεγούσης, Σέρβος (67 Αλευράς).
Νέοι Πιερικού:   Τσιντώτας, Καραγκούνης, Ντόσης, Κραγιόπουλος, Πανανός,  Μίγκος,  Τσικαδέρης (65 Μυστακίδης), Μπαρέκας, Καμπερίδης (80 Παπατόλιος), Παπαδόπουλος(70  Παναγιωτίδης),  Σεχολάρι. 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks