Εθνικός Κατερίνης Ξεκίνησε "χαλαρά" ο Δημήτρης Δημόπουλος

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΕΚΥΗ 19.02.2010
Στο OLYMPIAN SPORTS ARENA η χθεσινή προπόνηση
Στο τελικό της στάδιο μπήκε από χθες, ύστερα από το ρεπό της Τετάρτης η εβδομαδιαία προετοιμασία του Εθνικού Κατερίνης για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο "Γιάννης Καλιανίδης" κόντρα στην Νίκη Αγκαθιάς.
Ο Μπάμπης Μουστακίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τιμωρίες ή τραυματισμούς.
Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο OLYMPIAN SPORTS ARENA (φώτο), με σκοπό την προφύλαξη του αγωνιστικού χώρου, του γηπέδου του Σιδ. Σταθμού.
Σ' αυτήν πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τέσσερις "μικροί" Σαββίδης, Τζιάμας, Ζυγόπουλος, Δερμίσης που αγωνίστηκαν για ενενήντα λεπτά την Τετάρτη με τις μικτές ομάδες (Νέων - Παίδων) της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως ξεκίνησε να γυμνάζεται χαλαρά και ο Δημήτρης Δημόπουλος, ύστερα από ένα δίμηνο περίπου και ο 24χρόνος επιθετικός αναμένεται να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση σε τρεις εβδομάδες περίπου ώστε να τεθεί στην διάθεση του 47χρόνου Κατερινιώτη προπονητή.
Τέλος η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο γήπεδο της Κατερινόσκαλας.


FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks