Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης Πίστη για νίκη στην Κοζάνη

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.02.2010
Στο Ν. Κεραμίδι προπονήθηκαν χθες οι Πόντιοι
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου, επέστρεψε στην προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Κοζάνη, ύστερα από το καθιερωμένο ρεπό της Τετάρτης.
Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Βαρβούτη, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με σουτ στους τερματοφύλακες Βασιλειάδη - Αποστολόπουλο, ενώ ολοκληρώθηκε με εικοσάλεπτης διάρκειας δίτερμα.
Σ' αυτήν δεν πήραν μέρος ο Κ. Παπαδόπουλος (προσβλήθηκε από ίωση) και ο Γιώργος Μπαγλαρίδης (παραβρέθηκε σε κηδεία συγγενικού του προσώπου), ενώ ατομικό πρόγραμμα στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής ακολούθησαν οι τερματοφύλακες Γιώργος Ουσταμπασίδης και Αχιλλέας Σαρρής που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στις 15:45 στο ίδιο γήπεδο και ολοκληρώνεται αύριο με χαλάρωμα την ώρα της έναρξης του αγώνα (15:00).
Το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Κοζάνη κόντρα στον δυνατό Εθνικό Βατερού είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές των Ποντίων να επιστρέψουν δυναμικά, στις επιτυχίες και η δίψα των παικτών για συμμετοχή σ' αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλη κάτι που δείχνουν με την διάθεση τους στις προπονήσεις.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks