ΓΑΣ Σβορώνος "Ετοιμοπόλεμοι" Απόστολος Ίτσιος και Νίκος Νταντάμης

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.02.2010
Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΓΑΣ Σβορώνου με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στο γήπεδο του Σβορώνου, για την εκτός έδρας σημαντική αναμέτρηση στην Σιάτιστα με αντίπαλο την ομώνυμη τοπική ομάδα.
Οι Κατερινιώτες "τρέχουν" ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων και στοχεύουν σε ανάλογη συνέχεια και σε αυτό το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στην προσπάθεια για την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Στέφανου Ταβουξή με απόδοση ανάλογη των τριών τελευταίων αγωνιστικών έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα και βαθμό ή βαθμούς στις "αποσκευές" της την Κυριακή το απόγευμα από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θετικό είναι πως ο Απόστολος Ίτσιος και ο Νίκος Νταντάμης οι οποίοι αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, υποβλήθηκαν σε θεραπεία ολόκληρη την εβδομάδα και δηλώνουν "παρόντες" σ' αυτό το κρίσιμο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων.
Έτσι λοιπόν χωρίς απουσίες θα ταξιδέψει την Κυριακή ο Σβορώνος στην Σιάτιστα θέλοντας να συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική το θετικό σερί.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks