Και τώρα η Τούμπα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-2-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)
Ο Νίκος Νιόμπλιας αφού δέχτηκε αλλά και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε το σύνθημα για τη νίκη και με τον ΠΑΟΚ
Από μεγάλη μερίδα του Τύπου χαρακτηρίστηκε "επική" η ανατροπή και η νίκη απέναντι στην αήττητη για είκοσι παιχνίδια Ρόμα. Ο Νίκος Νιόμπλιας κέρδισε πολλά "μπράβο" για το κοουτσάρισμα και τις αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι με τους Ρωμαίους, μοίρασε αντίστοιχα στους παίκτες του και δήλωσε πως επόμενος στόχος για τους "πράσινους" είναι η νίκη στην Τούμπα. Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός τόνισε:
"Πλέον το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά αφού έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη".
Μια εικόνα που συναντούσες και στα πρόσωπα των "πράσινων" που δεν είχαν σχέση καμία σχέση με την εικόνα που είχαν στις αρχές της εβδομάδας και μετά την ήττα από την Καβάλα.
Όλοι στο "τριφύλι" έχουν συνειδητοποιήσει πως το "τρίποντο" στην Τούμπα είναι μονόδρομος για να πλησιάσει ο μεγάλος στόχος του συλλόγου, η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
SPORTS NEWS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks