Λόγω της συνεχούς βροχής - Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του Πιερικού

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ανυπέρβλητα εμπόδια παρουσιάστηκαν για την εκτέλεση του προγράμματος της χθεσινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών αφού η ασταμάτητη βροχή μετέτρεψε τα βοηθητικά γήπεδα σε ακατάλληλα.
Έτσι ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος υποχρεώθηκε να τροποποιήσει το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης η οποία έγινε στον διάδρομο που υπάρχει κάτω από τη μεγάλη κερκίδα.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και ακολούθησαν διατάσεις, ανοίγματα και συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής. Στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους και η προπόνηση που κράτησε περίπου μία ώρα.
Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Θάνος που δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι στη σύγκρουσή του στον αέρα με τον Τσιμπλίδη της Δόξας Δράμας.
Ο Πέντα ήταν παρών αλλά δεν προπονήθηκε λόγω του προβλήματος που έχει στον ώμο από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Δόξα που ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Πιερικού με 2-0 τέρματα.
Ας ελπίζουμε ότι θα σταματήσει η βροχή για να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας και μπάλα γιατί η χθεσινή προπόνηση έγινε χωρίς μπάλα.
Ο τεχνικός του Πιερικού στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού και ο Ολγκίν εξέτισε την ποινή του.
Σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος θα προπονήσει τους παίκτες του το πρωί.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks