Γυναικείο ποδόσφαιρο: Ροδόπη 87 - Πιερίδες Μούσες 1-2 // Έπαιξαν με δύναμη και πάθος οι Μούσες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 11-2-2010
Μεγάλη νίκη πήραν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας των Πιερίδων Μουσών με 2-1 τέρματα στην Κομοτηνή επί της Ροδόπης 87 σ’ ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο στο χωριό Παραδήμη 3 χιλιόμετρα από την Κομοτηνή.
Οι παίκτριες των Πιερίδων Μουσών είχαν δύναμη, πάθος  και πολλά ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους 1-0 κάνοντας την ολική ανατροπή και έφυγαν δίκαια με το τρίποντο της νίκης.
Πέρα από τα δύο γκολ είχαν σωρεία ευκαιριών να διευρύνουν τη νίκη τους και για μια ακόμη αγωνιστική έδειξαν ότι μπορούν να τα βάλουν ακόμη καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε στο 6΄ η Ροδόπη 87 με εκτέλεση φάουλ της Καραγιάννη που έκανε το 1-0.
Στο 27΄ η Νατάσα Σκαμπαρδώνη ισοφάρισε σε 1-1 για τις Μούσες.
Στο 87΄ η Μαργαρίτα Ναβροζίδου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βλάσση και έκανε το 1-2 για τα κορίτσια των Πιερίδων Μουσών που πήραν δίκαια τη νίκη σ’ ένα βαρύ και λασπώδη αγωνιστικό χώρο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ροδόπη 87

Βλάσση, Μαυροπούλου, Παλαλά (58΄ Ψαρίδου), Τζεβελέκη, Γιαμπουρή, Μπέρτσια, Μζακρίτε , Τσιφοτόλη, Περιβολοπούλου, Καραγιάννη, Πολυζωϊδου.
Πιερίδες Μούσες
Τσιώλη, Κατσίμπουρα Ο, Σκαμπαρδώνη Ε (46΄ Τσινιάρου), Κατσίμπουρα Α, Τσιφλάκου, Απατσίδου, Σκαμπαρδώνη Α, Πεσερίδου, Καπέτα, Ναβροζίδου, Μιχαηλίδου, (83΄ Τρελοπούλου).(Ο.Β)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks