Μας "έλειπε" η... ουσία Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Ημαθίας - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας 1 - 0

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 11.02.2010
Την ήττα με σκορ 1 - 0 γνώρισαν οι νέοι της Ε.Π.Σ. Πιερίας χθες το απόγευμα στην Ημαθία από την αντίστοιχη ομάδα.
Η συνάντηση έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχόμενη βροχόπτωση του Ενωσιακού γηπέδου της Ημαθίας στο χωριό Παλατίτσια, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Βέροια.
Η ομάδα μας των Νέων σε ένα ακόμη παιχνίδι, έλεγχε τον χώρο της μεσαίας γραμμής και την κυκλοφορία της μπάλας όμως δεν κατάφερε να "κερδίσει" την ουσία μένοντας έτσι εκτός συνέχειας του θεσμού, και η συνάντηση της τελευταίας αγωνιστικής με τους Νέους της Λάρισας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Φάσεις και γκολ
Στο 42' ο Μπαρέκας τροφοδότησε τον Χρυσόπουλο, όμως το σουτ που επιχείρησε ο νεαρός επιθετικός πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Βερβαντίδη.
Στο 51' οι γηπεδούχοι παίρνουν προβάδισμα στο σκορ. Ο Τσαρτσαρής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Αντωνίου έπιασε την κεφαλιά, ο Παπανικολάου απέκρουσε προσωρινά και ο Παπαδόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 1 - 0.
Στο 61' ο Γιώτσας σούταρε από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 65' σουτ του Αντωνίου από την άλλη πλευρά για την ομάδα της Ημαθίας.
Στο 68' ο Ν. Σαββίδης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπαρέκα έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 82' ο Ν. Παπαδόπουλος "έβγαλε" στην πλάτη της άμυνας της Ημαθίας τον Γιώτσα όμως το σουτ του νεαρού επιθετικού της Πιερίας μπλόκαρε ο Βερβατίδης.
Στο 89' ο Παπανικολάου απομάκρυνε το σουτ - φάουλ του Παπαδόπουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τομίδης με βοηθούς τους κ.κ. Θεολόγου - Σίπκα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέοι Ημαθίας
Βερβαντίδης, Τηλκερίδης, Λάιος, Καρολίδης, Γιατράς, Ραφαηλίδης (60' Κίττας), Τσαρτσαρής, Σπυρίδης (55' Ηλιάδης), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος, Αντωνίου (83' Κοτζαχρήστος).
Νέοι Πιερίας
Παπανικολάου, Παπαδιαμαντής, Ζυγόπουλος (72' Παπαζιός), Τζιάμας, Ν. Σαββίδης, Μπαρέκας, Χρυσόπουλος, Μετενίδης, Γιώτσας, Ντόσης (65' Ν. Παπαδόπουλος), Τσιανάκης (70' Μπίντας).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες:
Νέοι
Ημαθία - Πιερία 1 - 0
Λάρισα - Τρίκαλα 5 - 0
Ρεπό: Καρδίτσα
Η Βαθμολογία
1.Λάρισα 21 - 3 1
2.Καρδίτσα 11 - 9 13
3.Ημαθία 12 - 15 12
4.Πιερία 9 - 9 8
5.Τρίκαλα 2 - 19 2
Η επόμενη 10η αγωνιστική (17/2)
Πιερία - Λάρισα
Καρδίτσα - Ημαθία
Ρεπό: Τρίκαλα

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks