Σ.Φ.Κ.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ‘‘ΦΙΝΑΛΕ’’ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ   3-0
(25-12, 25-10, 25-12)
Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού, όπου στο φινάλε της κανονικής περιόδου κέρδισε στην Κατερίνη την ομάδα της Βέροιας με 3-0 σετ σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Η ομάδα του Πιερικού τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα play off για να διεκδικήσει την άνοδο της στην ΄Β Εθνική κατηγορία.
                                                           Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν και στα 3 σετ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μεγάλη διαφορά παο την αρχή την οποία κράτησαν ως το τέλος και των τριών σετ. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων έδωσε στον προπονητή Κ.Σαρρή την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της ομάδας και να δοκιμάσει διάφορα συστήματα στην τακτική της ομάδας προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα  play off, όπου θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πετύχει την άνοδο στην ΄Β Εθνική κατηγορία.
                                                           Η ομάδα του Πιερικού δείχνει με τα αποτελέσματά της ότι δεν αποτελεί μια ανερχόμενη μόνο δύναμη στο χώρο του βόλει παρότι διανύει την τρίτη μόλις αγωνιστική χρονιά, αλλά αποτελεί συνάμα μια καταξιωμένη δύναμη και οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί για όλα τα τμήματα, είναι θέμα χρόνου η υλοποίηση τους. Η οργάνωση και η πειθαρχία που υπάρχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, καθώς ο πολύ μεγάλος αριθμός αγοριών και κοριτσιών που υπάρχουν στο τμήμα αποτελούν τα εχέγγυα για την πραγματοποίηση τους.
                                                           Η σύνθεση: Σαμαλής, Κρομύδας, Χρυσικός, Γρηγοριάδης, Πάπας, Σουλής, Καλιακός, Σαρρής, Γερομιχαλός, Στεφανίδης, Αλεξίου, Γεωργόπουλος.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 3-0
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-1
ΑΣ ΑΤΛΑΣ - ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0-3 M
ΦΣ ΑΡΙΩΝ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ 3-1
Η βαθμολογία
α/α ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ
1ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 42-740
2ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 39-937
3ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 35-1531
4ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 23-3115
5ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 19-3114
6ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 18-3413
7ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 18-292
8ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-41-1
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του ΣΦΚ Πιερικός, ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες «NISSAN», «FORD» «SUBARU» «CHINA MOTOR» για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ   3-0
(25-3, 25-10, 25-12)
                                                           Το αήττητο σερί τους συνέχισαν οι τρομερές παγκορασίδες του Πιερικού, οι οποίες κέρδισαν στην Κατερίνη και την ομάδα της Μελίκης με 3-0 σετ σε ένα παιχνίδι που δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης σε κανένα σημείο του αγώνα στις παίκτριες της Μελίκης. Οι ‘μικρές’ του Πιερικού, καθότι οι 10 από τις 12 είναι του Δημοτικού σχολείου, έχουν δείξει απίστευτα στοιχεία και έχουν κάνει μέχρι στιγμής μια καταπληκτική πορεία. Μια πορεία που στηρίζεται στην πολύ σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά, στην υπομονή και την επιμονή τους να δείξουν τις τεράστιες δυνατότητές που έχουν, αφού η ίδια σχεδόν ομάδα θα παίζει για 4 ακόμη χρόνια στην κατηγορία των παγκορασίδων, προμεινύοντας τι θα ακολουθήσει.
                                                           Στο 1ο σετ όλοι οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι αντίπαλοι ακόμη και ο προπονητής Κ.Σαρρής έμειναν άφωνοι βλέποντας την ομάδα του Πιερικού να παίζει ολοκληρωτικό βόλεϊ, αγγίζοντας την τελειότητα, κερδίζοντας με 25-3!!! Στο σετ αυτό οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν τι θα ακολουθήσει στο μέλλον και πως παίζεται ένα ολοκληρωμένο βόλεϊ παρά το πολύ μικρό της ηλικίας τους.
                                                           Στο 2ο και 3ο σετ ο Κ.Σαρρής έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες να παίξουν, αφού και σε αυτά τα σετ η διαφορά του σκορ ήταν πολύ μεγάλη. Όλες οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμη και οι δυο πολύ μικρές παίκτριες του Πιερικού Κωνσταντινίδου Κων. (γεννημένη 2000) και η Μάτιου Διον. (γεννημένη 2001) έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και άφησαν άφωνους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.
                                                           Η σύνθεση: Μάτιου Μ., Μάτιου Δ.,  Κωνσταντινίδου, Φακοπουλίδου, Τσολακίδου, Καλαϊτζή, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Θεοδώρου, Τσιουτσιούλη, Πολυζοπούλου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΜΑΣ ΝΙΚΗ - ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ 3-0
Η βαθμολογία
α/α ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ
1ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 15-210
2ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11-57
3ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 10-78
4ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ4-126
5ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1-155
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του ΣΦΚ Πιερικός, ευχαριστούν θερμά τον κ. Χατζηκώστα Γεώργιο και την εταιρεία “GOODYS” για την ευγενική χορηγία σε αθλητικό υλικό.(ΤΟΠΙΚΗ)
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks