Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Β. Ελλάδος 2010 στο "Porto Carras" Χάλκινο μετάλιο η Δήμητρα Μητσοκάπα

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 11.02.2010 ΠΗΓΗ
Σε αντίξοες πραγματικά καιρικές συνθήκες (μεγάλη ένταση ανέμου αλλά και καταρρακτώδης βροχή), αλλά με μια άψογη διοργάνωση, τελείωσε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα σκαφών OPTIMIST και LASER 4.7 του 2010, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου PORTO CARRAS στον Μαρμαρά Χαλκιδικής στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2010. Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα 2010 διοργανώθηκε με εντολή της Ε.Ι.Ο. από τον Ναυτικό Όμιλο Πόρτο Καρρά.
Όλοι οι αθλητές αλλά και οι προπονητές και συνοδοί, φιλοξενήθηκαν στις άρτιες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου SITHONIA, όπου παρασχέθηκε κάθε δυνατή διευκόλυνση από την διεύθυνση του ξενοδοχείου και ειδικότερα από τον Γενικό Διευθυντή του συγκροτήματος Κο Βογιατζή Αστέριο, υπό το άγρυπνο βλέμμα του εφόρου Ιστιοπλοΐας Ε.Ι.Ο. Βορείου Ελλάδος Κου Παναγιώτη Σεϊτανίδη.
Τους αγώνες παρακολούθησε και ο έφορος της Ε.Ι.Ο. για τις Εθνικές Ομάδες Κος Αθανάσιος Παπαιωάννου, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την προσπάθεια των αθλητών σε τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επίσης τους αγώνες παρακολούθησαν ο έφορος Ε.Ι.Ο. Ν. Θεσσαλονίκης, Κος Αθανάσιος Πατητάρος.
Συμμετείχαν από την Περιφέρεια Βορείου Ελλάδος 7 όμιλοι με συνολικά 65 αθλητές και από Ομίλους εκτός περιφέρειας (over) 3 όμιλοι με 14 αθλητές.
Στην κατηγορία σκαφών OPTIMIST συμμετείχαν 46 αθλητές από την περιφέρεια Β. Ελλάδος (36 αγόρια και 10 κορίτσια) καθώς και 14 αθλητές εκτός περιφέρειας (11 αγόρια και 3 κορίτσια)
Στην κατηγορία σκαφών LASER 4,7, συμμετείχαν 19 αθλητές συνολικά (11 αγόρια και 8 κορίτσια)
Το αγωνιστικό πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση του Κου Αθανάσιου Παπαντωνίου, κύλησε υποδειγματικά, και πραγματοποιήθηκαν 3 ιστιοδρομίες κάθε μέρα, δηλαδή 6 συνολικά στην κάθε κατηγορία.
Όσον αφορά την Ιστιοπλοϊκή Ομάδα της πόλης μας, συμμετείχε στους αγώνες με 7 αθλητές. Στην κατηγορία OPTIMIST με τον Σωκράτη Γαγανέλη, Δημήτρη Πασχούλη, Δήμητρα Μητσοκάπα και τους νεοφώτιστους Δημήτρη Λαλούμη, Σπύρο Κυριακίδη και Χρήστο Κυριακού. Στην κατηγορία LASER 4.7 συμμετείχε η Ζωή Μανιώτη.
Οι αθλητές μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ 3η OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΑΓΑΝΕΛΗΣ 5ος OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ 8ος OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ
ΖΩΗ ΜΑΝΙΩΤΗ 5η LASER 4.7 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Μετά το πέρας των αγώνων, ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων σε κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου, σε ζεστό «ιστιοπλοϊκό» κλίμα, μπροστά σε πλήθος αθλητών και συνοδών. Και με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα είμαστε και πάλι εκεί.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks