Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για Αναστασιάδη και ΠΑΟΚ!

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για Αναστασιάδη και ΠΑΟΚ! 


Αυτό το ψευτοδίλλημα- υπόδειξη, να μείνει ο Αναστασιάδης για δύο και τρία χρόνια ή να φύγει σήμερα και να έρθει κάποιος άλλος που θα πάρει τη θέση του με συμφωνία αντίστοιχης χρονικής διάρκειας, είναι τουλάχιστο ηλίθιο.

Αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ σέβεται το θεσμό της διοίκησης μιας ομάδας, σε ένα τέτοιο δίλλημα θα απαντούσε ακαριαία με την απομάκρυνση του Αγγελου.

Και εξηγούμε: Πώς να κρατήσει προπονητή που έχει «χάσει» τα αποδυτήρια, που έχει απομακρύνει ήδη μερικούς ποδοσφαιριστές, που δείχνει οριστικά πλέον ότι το περιβάλλον της ομάδας, εδώ και αρκετό καιρό, δεν είναι εναρμονισμένο με τα «θέλω» και τα «μπορώ» του.

Αν σταθεί κανείς σε ορισμένα σημεία των δηλώσεων του Αναστασιάδη, μετά το ναυάγιο της Κρήτης, θα διαπιστώσει ότι:
Δεν τον θέλει η διοίκηση: λύνω τα χέρια των από πάνω, είπε.

Υπονοεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ποδοσφαιριστές: φάγαμε το ίδιο ακριβώς γκολ, όπως με τον Παναιτωλικό, είπε. Αυτά, αν δεν πρόκειται για λόγια από θολό μυαλό και εγκέφαλο σε σημείο βρασμού, κάτι λένε.

Όχι ότι όλα αυτά απενοχοποιούν τον Αναστασιάδη για την κατρακύλα. Η παραμονή του Αναστασιάδη είναι μια πολύπλοκη υπόθεση.

Θα πρέπει όλα να ξεκινήσουν από το μηδέν και η υπέρβαση, για κάτι τέτοιο, δεν αφορά μόνον στην επιλογή του Σαββίδη. Δεν θα πρέπει δηλαδή να πάρει αποφάσεις μόνον ο Σαββίδης, προχωρώντας σε εντυπωσιακές εκκαθαρίσεις.

Ο Αναστασιάδης είναι ο πρώτος και οφείλει να αντιληφθεί, πρώτα ο ίδιος ότι η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη, εφόσον ο Σαββίδης, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται.

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στην πορεία του ΠΑΟΚ, που νομίζεις ότι δεν έχει εισπράττει την πραγματικότητα, όπως όλοι οι άλλοι. Ότι λειτουργεί σε ένα παράλληλο σύμπαν. Γι΄ αυτό άλλωστε, κι όσα συνέβησαν με πολλά επεισόδια στο εσωτερικό της ομάδας, ειδικά με ποδοσφαιριστές που έχασαν την επαφή με τον προπονητή, ίσως να είναι τελικά ένας από τους σοβαρότερους λόγους της άτακτης υποχώρησης.

Το καλοκαίρι, μόνον ο Αναστασιάδης μιλούσε για πρωτάθλημα. Η πορεία μερικών μηνών τον δικαίωσε. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τον συγκρατήσει. Τον άφησαν να εκτεθεί. Δεν αποκλείεται να παρασύρθηκαν και οι διοικούντες.

Άλλωστε, με αυτό τον τρόπο, πίσω από τον πρόσκαιρο πρωταθλητισμό, έκρυψαν τις απώλειες της προηγούμενης περιόδου, με το χαμένο κύπελλο και την τεσσάρα στον τελικό και την απώλεια της δεύτερης θέσης.
Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για Αναστασιάδη και ΠΑΟΚ! 
Σε αυτό, ο Αναστασιάδης προσέφερε. πυρόσβεση: Με την παρουσία του και στη συνέχεια την πορεία πρωταθλητισμού, η οποία συνδέθηκε απόλυτα με τη δική του παρουσία, ξεχάστηκαν όλα κι ο ΠΑΟΚ ένοιωσε ότι επανήλθε το 1985.

Ήταν πολύ σημαντικό. Σχεδόν δοκίμασε τις δυνάμεις του ο ΠΑΟΚ και ήταν χρήσιμο ό,τι κι αν συνέβη, όπου κι αν καταλήγει η φετινή προσπάθεια.

Λογικό είναι να προκύψουν συμπεράσματα που δεν θα αφορούν αποκλειστικά στα αποτελέσματα, αλλά, στο πως και το γιατί έφτασε ο ΠΑΟΚ στην κορυφή και πως καταποντίστηκε.

ΥΓ Αν ο κόουτς Αναστασιάδης είναι δίκαιος άνθρωπος, αν πιστεύει στον άνθρωπο, πιστεύω ότι δεν αντέδρασε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπως γράφτηκε, με επίθεση κατά του Ιτανζ, λέγοντας, «εσύ φταις που χάσαμε».

Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, επιβεβαιώνει τον Τζαβέλλα και μερικούς ακόμη που δεν εισέπραξαν φυσιολογικές συμπεριφορές από έναν προπονητή της εμπειρίας του.

Πηγή: sport-fm.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks