Ο Σαββίδης κρατάει τον Αναστασιάδη μέχρι... νεωτέρας

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σαββίδης κρατάει τον Αναστασιάδη μέχρι... νεωτέρας
...
Θα κοουτσάρει με Ολυμπιακό.Ο Σαββίδης κρατάει τον Αναστασιάδη μέχρι... νεωτέρας .
Με τον Αγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η εντύπωση αυτή δόθηκε αρχικά από την παρουσία του Μακεδόνα τεχνικού στην προπόνηση του της Πέμπτης (5/2), ενώ αμέσως μετά, διέρρευσε πως ο Ιβάν Σαββίδης, δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση που έθεσε ο προπονητής του «Δικεφάλου» μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.
Για την ακρίβεια, ο μεγαλομέτοχος έκρινε πως η ΠΑΕ δεν θα πρέπει να απαντήσει καθόλου στην παραίτηση και συνεπώς η ομάδα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Τούμπας υπό την καθοδήγηση του Αναστασιάδη. Παράλληλα, διαψεύστηκαν και οι πληροφορίες από την ιταλική RAI που αποκάλυπταν επαφές του ΠΑΟΚ με τον του Τζενάρο Γκατούζο (πρώην τεχνικό του ΟΦΗ!).

Στην προπόνηση, της Πέμπτης που έγινε σε βαρύ κλίμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν συνεχώς σκυμμένα κεφάλια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε μια σύντομη ομιλία, τους έθεσε όλους προ των ευθυνών τους: «Εσείς δεν με στηρίξατε, ενώ εγώ σας στήριξα. Δεν βλέπω κανέναν να με στηρίζει. Περιμένω την απόφαση της διοίκησης».

Στα αγωνιστικά, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης με τις ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών να έχουν υποχωρήσει και την επιστροφή του στις προπονήσεις να πλησιάζει.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στο δικέφαλο που τον άφησε εκτός του αγώνα με τον ΟΦΗ, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από εξόστωση στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία επιβεβαίωσε πως τελικά ο ποδοσφαιριστής δεν υπέστη κάταγμα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στους συνδέσμους, έχει ήδη ξεκινήσει αγωγή, ενώ θα του τοποθετηθεί για 4-5 εβδομάδες ειδικός νάρθηκας προκειμένου να σταθεροποιηθεί ο αγκώνας του και 2-3 εβδομάδες αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο.
ΝΕΑ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks