ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Κρόιφ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

..

Τι γίνεται με Κρόιφ.Η παραίτηση του Ζήση Βρύζα, όπως είναι φυσικό, ανοίγει την κουβέντα για τον διάδοχό του στην άδεια θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Επισήμως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν ακόμα την είδηση, αλλά θεωρείται πως ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ή ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Βρύζας θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και το πρώτο όνομα, όπως είναι επίσης πολύ φυσιολογικό, που ακούγεται για τον αντικαταστάτη του είναι αυτό του Τζόρντι Κρόιφ.

Ο Ολλανδός έχει συνεργαστεί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και από την στιγμή που ο δεύτερος ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει γραφτεί πολλές φορές το όνομά του.

Μιλώντας χτες σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους, ο τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου. Όλα είναι ανοικτά και σύντομα θα ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί», είπε.

Ο Κρόιφ, σύμφωνα με τον Τύπο στο Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ακόμη την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μακάμπι και όπως γράφεται «ο ΠΑΟΚ ίσως να είναι μια καλή προοπτική…».
http://inpaok.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks