Τρελάθηκαν με ΠΑΟ – Στην αντεπίθεση ο Σάββας!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

..
Τρελάθηκαν με ΠΑΟ – Στην αντεπίθεση ο Σάββας!
Ανεβαίνει η θερμοκρασία για το ντέρμπι της Κυριακής στην Λεωφόρο. Τι ενόχλησε τον Ολυμπιακό, τι θα ζητήσει ο Θεοδωρίδης την Πέμπτη.
 
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την αυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, καθώς σίγουρα θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των συλλόγων τη δεδομένη στιγμή.

Στον Πειραιά πάντως είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για ένα γεγονός που έμαθαν και αναμένεται να κάνουν και σχετική τοποθέτηση στην συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν για το αίτημα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην Αστυνομία, ώστε οπαδοί της ομάδας να συγκεντρωθούν από τις 17.00 στον «Τάφο του Ινδού» για να παρακολουθήσουν από video wall το ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ.

Αυτό σημαίνει πως όταν θα φτάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, θα βρίσκονται εκεί ήδη πολλοί φίλαθλοι των Πρασίνων, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο Σάββας Θεοδωρίδης που θα βρεθεί στην σύσκεψη, θα εκφράσει τις αντιρρήσεις του Ολυμπιακού και θα ζητήσει να μην επιτραπεί η παρουσία των οπαδών στο κλειστό.
http://www.sportdog.gr/

ΚΡΑΧΤΗΣ:Για δείτε ποιός μιλάει ο μπάρμπας Σάββας, που ξεπαρνάει στον φανατισμό τον μεγαλύτερο χούλιγκαν του Ολυμπιακού.Αν περιμένετε να πάρει κάποια αντικειμενική και λογική θέση, πρέπει να σκεφτείτε τί κάνει τόσα χρόνια με την παράγκα της δοτής ΕΠΟ και των οργάνων της...

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks