ΑΕΚ - «Ντροπή και σκάνδαλο»

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

..

ΑΕΚ - «Ντροπή και σκάνδαλο»
Έξω φρενών είναι στην ΑΕΚ με την απόφαση αναβολής του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, γίνεται λόγος για ντροπιαστική απόφαση προς όφελος μιας ομάδας που αποτελεί σκάνδαλο και υποκινεί τη βία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ορισμός της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα εξελίχθηκε σε μείζον ζήτημα από τις διοργανώτριες Αρχές τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί επ’ αόριστον. Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή τι μαγειρευόταν. Μια απλή λύση που θα μπορούσε να δοθεί σε ένα λεπτό "μαγειρεύτηκε" μέρες ολόκληρες, έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων για να αποφανθούν στο τέλος το προαποφασισμένο εξ αρχής!

»Απόφαση - σκάνδαλο και ντροπή για όλους αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που αποφασίζουν χωρίς αξιοκρατία και ισονομία για τα πάντα. Για τα πιο απλά που γίνονται περίπλοκα, με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνο του ενός όταν στο παρελθόν και η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες πρόσφατα μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους έχουν ακολουθήσει τροποποιήσεις στα προγράμματα των αγώνων τους στις εγχώριες διοργανώσεις για να βρεθεί λύση.

»Που δεν σέβονται τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό, που από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για να βρεθούν στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας θα οριστεί κάποτε και θα περιμένουμε το νέο επεισόδιο! Και ένα ερώτημα προς τη νέα ηγεσία του Αθλητισμού σε σχέση με τις σωστές πρωτοβουλίες που πήρε, τις οποίες εγκρίνουμε απόλυτα με σκοπό την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Τελικά ποιος υποκινεί τη βία, όταν μια ομάδα υφίσταται καταφανέστατη αδικία σε όφελος μιας άλλης;».
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks