Ηρακλής-Αιγινιακός 2-1 - ρεπορτάζ και video

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

..
Ηρακλής-Αιγινιακός 2-1 Στο 89΄έχασε το βαθμό η ομάδα της Πιερίας.
Ασταμάτητος προς την άνοδο φαίνεται να οδεύει ο «Γηραιός» καθώς με το γκολ του Πασά στο φινάλε πήρε ακόμη ένα τρίποντο φτάνοντας τους 42 βαθμούς

Η ξέφρενη πορεία του Ηρακλή προς τη Super League συνεχίζεται ασταμάτητη καθώς ούτε ο Αιγινιακός κατάφερε να «κόψει» βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αν και βρέθηκε μια ανάσα από την «γκέλα», τελικά με το γκολ του Πασά στο 89’ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη τριπόντου.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς οι γηπεδούχοι φρόντισαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να έχουν την άνεση να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα καρέ του Τόλιου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά διαβασμένοι και καλά στημένοι αμυντικά, με τον «Γηραιό» να φτάνει στο γκολ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που είχε καθώς στο 26’ ο Κυριακίδης εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια του Αιγινιακού δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0. Το γκολ «αφύπνισε» την ομάδα της Πιερίας που πίεσε προσωρινά χωρίς όμως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Χουάντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου μπήκαν σαφώς καλύτερα από το πρώτο μέρος με το ματς να έχει πλέον γρήγορο ρυθμό. Το «ανοικτό» παιχνίδι έφερε τελικά την ισοφάριση για τον Αιγινιακό όταν στο 54’ κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα και ο Γιαζιτζόγλου με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Χουάντερσον για το 1-1.

Στο τελευταίο ημίωρο ο Αιγινιακός έδωσε χώρο στους γηπεδούχους που όμως δεν μπορούσαν να βρουν χώρους προς τα καρέ του Τόλιου κι έπαιζαν με σέντρες.

Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 89’ και 2 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Πασάς με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ «έγραψε» το τελικό 2-1. Έτσι, ο Ηρακλής έφτασε τους 42 βαθμούς, ενώ ο Αιγινιακός έμεινε στους 19.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (87' Πασάς), Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης (77' Τσιλιανίδης), Λουκίνας (62' Περόνε)

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (46' Ρίκκα), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (71' Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης (85' Αχαλινόπουλος)

 
http://www.onsports.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks